IGN: Norbika8
1. Norbika8
2. Obchádzanie banu
3. 24.11. 2020 o 20:11
4. TobisMiner
5. Dočasný
6. Minicraft je naozaj dobrý server, hrávam tu často je tu dobrá komunita ľudí a chcel by som si zahrať ešte.
7. Myslím si, že ban som dostal neprávom, pretože som bol v netheri a tažil som mal som velké šťastie na nerherite asi mi to nebudete verit a nechcem vám nejako tikat ale myslíte že by som hackoval keď mám SPONZORA?
8. Dôkaz nemam ale môžete sa opýtať mojích dvoch kamarátov s ktorímy som tam bol boli to: DanielGamesYT a Samu3lGam3s
a ešte by som sa chcel spýtať keby náhodou dostanem unban tak budem mať svoje veci?
ďakujem za pochopenie
IGN: olmikLP
Hezký den,
@REC poprosím tě, aby jsi se nevyjadřoval k žádostem o zrušení trestu, mohou se k tomuto vyjadřovat pouze hráč kterých se žádost týká a AdminTeam, dodržuj to prosím.
A @Norbika8 na unban za obcházení trestu je již pozdě, samozdřejmě je možné že ipban je určet pro jiného hráče a došlo k omylu, ovšem vyčkej na odpověď na člena který ti trest udělil, tedy @TobisMiner
olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: panic_exe
olmikLP said:Hezký den,
@REC poprosím tě, aby jsi se nevyjadřoval k žádostem o zrušení trestu, mohou se k tomuto vyjadřovat pouze hráč kterých se žádost týká a AdminTeam, dodržuj to prosím.
A @Norbika8 na unban za obcházení trestu je již pozdě, samozdřejmě je možné že ipban je určet pro jiného hráče a došlo k omylu, ovšem vyčkej na odpověď na člena který ti trest udělil, tedy @TobisMiner
olmík
Olmik, neprestudoval si si pravidla do podrobna. Preskocil si druhu cast pravidla, za ktoru si teraz hraca REC upozornil. Pokial hrac smeruje k urychleniu ziadosti dokazom (coz v jeho pripade moze byt dokaz, pretoze hrac sa prakticky priznal ze obchadza ban, pretoze napisal ze necheatuje (dobre je overit za ktory nick obchadzal a za aky dovod dostal ban, vdaka tomu sa to moze brat aj ako priznanie). Diky za pochopenie.
//E: Pokial by teda vedenie moc moc chcelo, v minulosti boli ziadosti o unban tiche a iba AT sa tam mohol vyjadrovat, tak by to bolo aj teraz keby nestali o vyjadrovanie hracov co sa tyka unbanov, ktore smeruju k urychleniu ziadosti
IGN: TobisMiner
Zdravím,
vzhledem ke skutečnosti, že jsi si zakoupil UB jsem se ti rozhodl dát i UB na IP. Sebral jsem ti jenom vykopané Ancient debrisy takže nástroje by jsi mít měl. Koho by zajímal důkaz tak je zde.
Vyřešeno, Lock
-Medvěd
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"