IGN: SkyGet
IGN: majlop_cz
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: Hauvikk
@majlop_cz psal maximilian že se nemáš vyjadřovat k žádostem o unban, prosím dodržuj to.
Podmínky pro žádosti:
//edit olmík//
S pozdravem Hauvik ;)
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Tak nemá sa vyjadrovať ani hráč, ktorého sa to netýka, ani eventer, ktorého sa to netýka.
Na tvoj ban sa pozrien, keď prídem domov.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Hrávaš na VPN?
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Desting_
Ahoj,
zkratka VPN znamená Virtualní privátní síť - jednoduše ve vztahu uživatel internet se nejčastěji používá k zvýšení anonymity a k zpřístupnění obsahu, pokud si k ní připojen server vidí ip adresu VPN serveru nikoli tvoji, to znamená, že na jedné adrese může hrát více hráčů, jeden z nich dostane ban a když se admin podívá na detaily tvého účtu uvidí stejnou a zabanuje ip adresu za obcházení, některé VPNky jsou permanentně bannuté na serveru - 9.12 Pokud hráč využívá nějakou VPN síť, jeho IPv4 adresa je registrovaná mimo Česko a Slovensko nebo se připojuje přes jakýkoli proxy server, tak mu nemusí být zpřístupněno připojení i v případě, že se nedopustil žádného přestupku. PS: nenašel jsem žádný český cc obrázek, tak tady jsem ti něco velmi zjednodušeně namaloval.
Hezký zbytek dne.
S pozdravem,
Desting_
v případě potřeby mě kontaktuj