BAN NEPRÁVEM ZA NEVÍM ZA CO od TobisMIner • Minicraft.cz

alexmraz
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: alexmraz
Od alexmraz » přes 4 let

Dobrý den, dnes jsem dostal ban a ani nevím za co. Prosím o unban nejsem kid abych hackoval,x-rayoval atd... Vše hraju s kamarádem poctivě (jony2008x) udělal jsem za těch 160h tolik a najednou toto. D: Nechci o vše přijít ):  Děkuji .

1. Tvůj nick na serveru.                                                                    alexmraz
  2. Důvod banu.                                                                                nevím napsáno obcházení banu za cheating
  3. Čas a datum banu.                                                                      18.11.2020 20:15
  4. Nick admina který ti udělil ban.                                                     TobisMiner
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).                     dočasný
  6. Uveď proč chceš unban.                                                               nehackuju nejsem kid hraju poctivě s jony2008x
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?                               nehackuji nikdy jsem ban nedostal

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 4 let

Zdravím,

napiš si prosím žádost o unban podle osnovy.

Osnova:

1. Tvůj nick na serveru.
  2. Důvod banu.
  3. Čas a datum banu.
  4. Nick admina který ti udělil ban.
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).
  6. Uveď proč chceš unban.
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).

~ Snejk

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Zdravím,

ban jsem ti udělil na základě toho, protože nick na tvé IP adrese (aefwetwaTaw) má aktivní ban za cheating.

-Medvěd

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Vyřešeno v Ticketu na DC

Lock

-Méďa

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"