Unban - wysl • Minicraft.cz

4530
Sponzor

6 postů
0 reputace

IGN: wysl
Od 4530 » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru.- wysl
  2. Důvod banu. - Urážky člena AT
  3. Čas a datum banu. 18.11 v 20:57
  4. Nick admina který ti udělil ban. LaSnejkQuiAnge
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban. Chci si už zahrát mám tam něco na práci
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? No nevím jestli je cikán úrážka, ale za mně to úrážka není.
  8. Důkazní materiál (Nepovinné)

smileyČtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se tedy rozhodl přestat číst smiley

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 4 let

Čau

No tak jako cikán se ti nemusí zdát jak nadávky ale člen AT to chápe jinak. Takže si asi kup urban anebo počkej až ti ban vyprší.

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 

4530
Sponzor

6 postů
0 reputace

Od 4530 » přes 4 let

No každý to může brát jak chce, ale cíkán by mohl úrážet maximálně nějákého roma, takže tak.

Z toho vyplívá, že by mohlo urazit i nějakého člena AT i trouba? 

smileyČtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se tedy rozhodl přestat číst smiley

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 4 let

@LaSnejkQuiAnge

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 4 let

Zdravím,

tvé chování na serveru není nějak velice dobré. Ban jsi měl jen na 1 den, což není tak hrozné. Rád bych ti vyšel vstříct, ale tvé chování mluví za mě. Tohle by se nemělo psát jak hráčům, tak ani k členům AT. Každý má mít nějakou svojí důstojnost a ne se takhle nechat sužovat slovama. 

Čili unban -> Zamítám

~ Snejk

4530
Sponzor

6 postů
0 reputace

Od 4530 » přes 4 let

Jen je zajímavé, že když už jsem mu to jednou napsal tak mi na to řekl jen, že Ne. Takže je docela divné, že jsem nedostal ban od něj, když to byla úrážka na něj a ne na tebe.

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 4 let

Jak jsem řekl, příště to radši nepiš vůbec. Není tu co řešit, vlákno zamykám, za mě je to vyřešená věc.

~ Snejk