IGN: l_Noxy_l
Dobrý den dnes jsem se chtěl připojit na server a vidím že mám ban na necelé 3 měsíce za xray a píše mi to že mi ban byl udělen dnes v 9:46 ale já jsem dnes chtěl jít na server až v cca 10:00 a najednou vidím že mám ban tak si myslím že mi někdo hackl podruhé ůčet na minicraftu jméno ůčtu je l_Noxy_l už jste u mě jednou řesili a hacknutý účet budu moc rád za pomoc.
IGN: olmikLP
Ahoj, poprosím tě aby jsi si žádost napsal přehledňeji podle osnovy + nemusíš vytvářet nové vlákno, napiš jej do tohoto*.
Osnova:
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
Nick: l_Noxy_l
Důvod banu: x-ray
Čas a datum banu : čas banu necelé tři měsíce, 17.11.2020 v 9:46
Nick admina který udělil ban: olmikLP
Druh banu: Dočasný
Proč chci unban protože jsem v tuto dobu na serveru nehrál já, já jsem se chtěl připojit až po 10 hodině a najednou vidím ban.
Ban je neoprávněný protože jak jsem psal tak na serveru jsem nehrál já takže mám podezření na ukradnutý ůčet, upozorňuji ukradnutý účet mám podruhé.
Důkazní materiál: nemám protože jsem na serveru nebyl můžu nejvíce poskytnout screenshot banu přes stránku ctrl v nebo něco takového.
Na shledanou hezký večer l_Noxy_l
IGN: TobisMiner
Zdravím,
pokud máš podezření na ukradnutý účet tak napiš saffovi --> info@minicraft.cz. Pokud ho máš již ukradnutý podruhé, tak by bylo nejlepší použít silnější heslo.
-Medvěd
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
IGN: olmikLP
Hezký den,
Z mé strany je trest jasně prokazatelný a správně vyřešený za porušení pravidla o nepovolených modifikacích hry.
Ovšem jestliže jednáš a máš podezření o okradení účtu, ještě poprosím ať se k tomu vyjádří vedení, za mě se ale samozřejmě unban zamítá.
Důkaz: zde
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104