IGN: bodlacek
Zdravím,
Ban jsem udělil z důvodu počtů aktivních banů a zpětných vazeb od nástrojů na identifikaci IP adres a usoudil jsem, že se jedná o VPN.
Také jedna maličkost, na IP je nick s aktivním banem "poggerschungle" a ty máš nick "poggerschunglee", to mi příjde jako blbá náhoda.
Unban zamítám a bylo by dobré, aby se vyjádřil i saffers @saffers
_Bodlacek
//Prosím, nespamuj forko
///Také jsem si všimnul, že máš na forku nick swagvipBAS, na kterým sis žádal unban, ale nedostal jsi ho. Takže se tu vlastně přiznáváš.
"Food is love Food is life"
IGN: swagvipBAS
_Bodlacek said:Zdravím,
Ban jsem udělil z důvodu počtů aktivních banů a zpětných vazeb od nástrojů na identifikaci IP adres a usoudil jsem, že se jedná o VPN.
Také jedna maličkost, na IP je nick s aktivním banem "poggerschungle" a ty máš nick "poggerschunglee", to mi příjde jako blbá náhoda.
Unban zamítám a bylo by dobré, aby se vyjádřil i saffers @saffers
_Bodlacek
//Prosím, nespamuj forko
///Také jsem si všimnul, že máš na forku nick swagvipBAS, na kterým sis žádal unban, ale nedostal jsi ho. Takže se tu vlastně přiznáváš.
husty gratuluju pane detektive.
odhalils me. neni to vpn. rad bych dostal unban. jsem poggerschungle. nevidim point v tom davat mi ban kdyz sem literally nic nedelal. dobre, mozna jsem hral na ALT uctu, ale nedelal jsem nic spatnyho.
cool.
Ahoj,
všetko čo sa týka nickov, ktoré sú spojene s tebou tak tam je ban. Teda žiadaš o UB na IP pri tom maš na nickoch ešte ban? Krásne priznanie k obchadzaniu. Na tejto adrese som behom hodiny zabanoval 5 hračov čo vypoveda za všetko. Žiadosť je zamietnutá a ja mám na to podobný nazor.
Mato
IGN: saffers