IGN: majlop_cz
Chci žádost o urban.
Důvod:
Cheating X-ray Chci
Čas :
16:20
Datum :
14.11.2020
Ban byl udělen :
@MatinoTekkit
Na 2měsíce 28dní.
Moje slova to že kopu velké množství bloků kolem sebe v netheru neznamená že mám x-ray. Jen chci najít netherit a z toho vyplívá že to může být štěstí.
I čas kdy mi vyprchá neprávem ban je dost velký.
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
Ahoj,
Keď kopeš veľa blockov okolo seba to neznamena, že hned nie si cheater. Čo sa týka toho že je to šťastie tak tomu vobec neverím. Čím dlhšie som ťa sledoval tým viac si mi prišiel podozrivy. Nie jeden člen mi potvrdil, že maš niečo. Bodlacek mi Dôkaz spracoval s Zrayom, takže ten tu tiež priložím.
Mato
IGN: majlop_cz
Ok no si koupím unban a už nebudu hackovat všem se omlouvám ale v rozgífované světě je to těžké.
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: TobisMiner
Zdravím,
hráč se přiznal, tudíž není co řešit.
Zamykám
-Medvěd
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"