Unban - seghe • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let

@seghe
Zdravím. Tohle vlákno mě absolutně dostalo. Nevím, že se furt takhle vymlouváš. Já být adminem dám ti permu (nechci tím radit a teamu). Urážíš (poctivého) člena a teamu. A ještě tady rozvedeš takovou sumu zpráv? Pochop, že nejsi Miloš Zeman. Jsi hráč a a team u tebe má stejné priority jako u ostatních hráčů. Nemám slov. Tohle chování mě dostalo.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 4 let

Njn

Šulínek.

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

IGN: seghe
Od seghe » přes 4 let

Řeší se zde pouze nesmyslné prodloužení banu. Pokud chcete řešit něco jiného, založte si vlastní vlákno.

Nevím proč se mě snažíte potopit, zase samá banda jako předtím. Pokud máte zájem toto řešit, klidně si to vlákno založte.

Zde se řeší prodloužení banu, nikoliv nahlášení. Za urážku olmíka ban již mám. S tím banem souhlasím. Prodloužení banu bylo uděleno několik hodin po tom, co je na screenu.

Kdyby byl zájem řešit celý obsah screenu ze strany olmíka, jistě by se o tom zmínil a dal to znát na délce banu.

Fakt je ten, že ten ban prodloužil zbytečně a bez jakýchkoliv práv. Jen tak. Oba důvody prodloužení nejsou pravdivé, tudíž žádám o jejich vymazání společně s délkou.

Poté si můžeš založit vlákno a napsat si tam co potřebuješ.

Počkejme tedy na vyjádření vedení k situaci s prodloužením banu, poté lze v jiném vláknu řešit zbytek screenu pokud o to máš zájem. Rád si tam o tomto popíšu.

//EDIT: Zde zasílám odkaz, kam tvůj kometář patří: http://www.minicraft.cz/forum/view_forum/?fid=10

――――――――――――――――――――――――――
Useful plugin pro vaše servery: zde​​​

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let
Zdravím, pokud vím tak se tady řeší celé tvé chování nejen to prodloužení, jen jsem poukázala na to, za co by jsi mohl být také potrestaný, olm si toho předtím nemusel ani všimnout či to bere jinak než vyhrožování. S pozdravem ChocolateLPCP

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

Od Amelii_ » přes 4 let

Ahoj.

Raději nečtu celé tvé zprávy, už jen tím co jsi napsal poprvé, mi bylo jasné, že jde jen jen vymlouvat. (Jsem znechucena)

Přečetla jsem si něco málo u Olmíka, ten ti napsal krásně a výstižně jak jsi se choval.

Upřímně, co jsem tak koukala na tvé chování, tak se chováš jako 13 leté dítě, které když nedosáhne toho co chce, tak kope a křičí kolem sebe.

Tvůj ban bych neměla problém ani prodloužit, to že je to na discordu určuje absolutně nic. (Alespoň podle mě) Furt jsi tam řešil jednu a tu samou věc. Neřešil jsi příklad, že ti někdo snědl kousek Čipsu. 

Cituji '' Podívej se jak se chová '' '' Nemá být trubka '' 'Jsi arogantní' '' Jsi divná '' Screeny nemám problém poslat ty co si o to řeknou.

Momentálně se tu jen vymlouváš a snažíš se najít jakékoliv východisko. 

Já teda nevím, jak se vyjadřuje Vedení, ale tahat do toho až Majitele serveru, jen protože máš ban .. není ti to jako už blbý? Možná bych ještě řekla že to je jedině dobře.

Stačí se podívat na tvé minulé vlákno, když s tebou nesouhlasí několik lidí.

(Sorrka že něco nebude pravopisně / gramaticky správně, ale web mi nějak upravuje zprávy)

Šulínek.

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

Od seghe » přes 4 let
ChocolateLPCP said: Zdravím, pokud vím tak se tady řeší celé tvé chování nejen to prodloužení, jen jsem poukázala na to, za co by jsi mohl být také potrestaný, olm si toho předtím nemusel ani všimnout či to bere jinak než vyhrožování.S pozdravem ChocolateLPCP

Nikoliv, řeší se zde pouze nesmyslné prodložení banu, tak jak je uvedeno také v osnově, kde jsem speciálně zvýraznil slovo "prodloužení".

Pokud máš také také zájem mi prodloužit trest, obrať se na sekci "Nahlášení hráče". Mohl bych za to být potrestán, nicméně nevím, jak dlouho jsou platné důkazní prostředky a taktéž nevím, zda olmík nebral toto v souladu s důvodem "Urážení člena AT". 

Normálně si vytvoř vlákno jak se to tady dělá, bude se ti určitě věnovat někdo z AdminTeamu a taktéž já.

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

Od seghe » přes 4 let
Amelii_ said:

Ahoj.

Raději nečtu celé televizní zprávy, už jen tím co jsi napsal poprvé, mi bylo jasné, že jde jen jen vymlouvat. (Jsem znechucena)

Přečetla jsem si něco málo u Olmíka, ten ti napsal krásně a výstižně jak jsi se choval.

Upřímně, co jsem tak koukala na tvé chování, tak se chováš jako 13 leté dítě, které když nedosáhne toho co chce, tak kope a křičí kolem sebe.

Tvůj ban bych neměla problém ani prodloužit, to že je to na discordu určuje absolutně nic. (Alespoň podle mě) Furt jsi tam řešil jednu a tu samou věc. Neřešil jsi příklad, že ti někdo snědl kousek Čipsu. 

Cituji '' Odpověz jak se chová '' '' Nemá být trubka '' 'Jsi arogantní' '' Jsi divná '' Screeny nemám problém poslat těm co si o to řeknou.

Momentálně se tu jen vymlouváš a snaž se najít výchozí východisko. 

Já teda nevím, jak se vyjadřuje Vedení, ale tahat do toho až Majitele serveru, jen protože máš ban .. není ti to jako už blbý? Možná bych ještě řekla že to je jedině dobře.

Stačí se podívat na tvé minulé vlákno, když s tebou nesouhlasí několik lidí.

Pokud vedení serveru uzná, že prodloužení banu z uvedených důvodů bylo v souladu s pravidly tak bych s tebou souhlasil, proto bych počkal na jejich vyjádření.

To co cituješ, je pravda. Nejsi snad arogantní? :D

Vymlouvat se nesnažím, to že bylo prodloužení banu neoprávněné je fakt.

Proč by se měl někdo rozhodovat podle minulého vlákna, kde jsi se zrovna ty vyjádřila jak kdyby ti bylo tolik, kolik tvrdíš, že je mně v tomto tvém opětovném výstupu a pokusu o zviditelnění?
Není to tak dávno co mi olmík napsal, že AdminTeam musí být při řešení problému objektivní, doufám že se nesnažíš členy AT navádět k něčemu jinému.

Tahat do toho majitele serveru jsem samozřejmě neměl v plánu, kdyby olmík uznal, že prodloužení banu bylo neoprávněné. Nicméně vedení není jen majitel, jak jistě víš. 

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

Od Amelii_ » přes 4 let

Ach, on to pořád nechápe.  :D:DD:D:D:D:D

Šulínek.

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 4 let

ahoj podle me hrac ma pravdu protoze je to discord coz by nemelo moc spadat pod server sice je to jejich discord to ano ale jak usoudite ze je to zrovna tento dany hrac?

(teda toto jsem alespon pochopil z posledni zpravy od bejby)

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Keby sa jednalo o platformu, kde nemáme ako zistiť totožnosť hráča, tak by bol komentár oprávnený. Ale žiaľ, totožnosť hráča je istá, teda je zbytočné sa na niečo také pýtať.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz