Unban - seghe • Minicraft.cz

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

IGN: seghe
Od seghe » přes 4 let

1) Tvůj nick na serveru:

- seghe

2) Důvod (prodloužení)banu:

- "Zneuzivani chyb v pravidlech + Urazeni serveru"

3) Čas a datum (prodloužení)banu:

- 13.11.2020 19:44.

4) Nick admina který ti udělil ban.

- olmikLP.

5) Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).

- Dočasný

6) Uveď proč chceš unban -> (zrušit prodloužení banu)

- Protože obě části prodloužení banu nejsou pravdivé.

7) Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?

- Jelikož jsem server neurážel, taktéž nehledám chyby v pravidlech. Pouze jsem argumentoval pravidly. (Viz odp. č. 8)

8) Důkazní materiál.

- V případě zájmu doložím důkaz, ohledně argumentování pravidly, stejně jako to dělal také moderátor.

- Zároveň žádám o vydání důkazních materiálů obou z výše uvedených důvodů. (viz č.2)

Budu odpovídat pouze na odpovědi vlastníka banu a ostatní normální odpovědi.

――――――――――――――――――――――――――
Useful plugin pro vaše servery: zde​​​

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Dovolím si upraviť názov trestu. Nakoľko sa žiadna chyba v pravidlách nenachádza, ktorá sa týka prepojenia discordu so serverom, tak v tom prípade je ban asi len za urážky servera.

Keďže sa sem zatiaľ nikto z vedenia nevyjadril, tak môžem vás teda poprosiť o tie dôkazne materiály k banu? Chcem len urýchliť proces riešenia.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

Od seghe » přes 4 let

Zdravím,

Žádám o odpověď do 12h (tj. v 15:00) ze strany moderátora, který mi ban prodloužil. O založení tohoto příspěvku věděl předem.

V opačném případě budu kontaktovat vedení serveru pro včasné vyřešení. Jistě vedení tuto zprávu pochopí, když jsou na mém jméně na serveru nesmyslné důvody a délka banu.

Aktuálně jsem si přečetl celou soukromou konverzaci s olmíkem, abych potom nebyl překvapen když vytáhne moji zprávu kde urážím server, ale bohužel jsem tuto zprávu nenašel. To, že si nejsem vědom urážení serveru stále platí. Na MiniCraftu hraju, tudíž nemám potřebu server urážet. Tuším, že také v mém banlistu není ani jedna zmínka o urážení serveru, až na olmíka. Pokud olmík pošle materál, ve kterém je vidět jak urážím server, upřímně se mu tady před všemi omluvím. Férový zase jsem.

Dodatek: Samozřejmě žádám o důkazní prostředek, který zapříčinil ban ve výše uvedeném datu (tj. č. 3), pochopitelně.

S pozdravem,

seghe

olmikLP
Sponzor

142 postů
98 reputace

IGN: olmikLP
Od olmikLP » přes 4 let

Hezký den, 

Za prvé, opravdu nechápu proč tedy děláš drama z tvého trestu, přitom by jsi si sám měl být vědom co píšeš a jak se vyjadřuješ vůči nám, tvé chování mne osobně nepřijde v pořádku, sám jsi se doznal i u mě v pm že rád provokuješ členy at jen proto aby oni měli problémy, jenže to ti opravdu nepřidá, nevím zda chceš vytahovat konverzaci mezi námi, ovšem můžeme to udělat, trest byl odělen mou osobou byl z důvodu, těď mluvím o prvním trestu - Urážení člena At, ještě tedy se chci omluvit že je tam špatně daný název u druhého trestu, opravdu jsem se zmýlil a má tam být urážení člena At, za což se omlouvám, moje chyba. Ale aby jsem se k tomu vrátil, hráč dne 13//11 konstatně zneuzival report systemu, za což po oplynutí trestné doby (10minut) se hráč na mne obrátil s tím, že se mám podívat na discord, samozdřejmě jsem šel a hráč by velice naštvaný, a opravdu nevhodně se tam vyjadřoval ve směru mé osoby. Poté jsem jej potrestal podle banovacího pořádku... Za urážení člena At, chvíli potom jsme si dopisovali přičemž hráč argumentoval slovy, cituji "Já s mým porušením pravidla souhlasím  Jen nesouhlasím s udělením trestu." Což jaksi podle našich nařízení jestliže dojde k porušení ústavy Minicraftu tak jsme povinni to prošetřit jak nejspíše dobře víš. Ban byl udělen po dobu 3 dnů, čiže jsem důkazný materiál nedělal, nechtělo by se mi věřit že někdo bude řešit 3 denní ban, ovšem to jsem udělal též chybu, bez váhání jsem smazal zprávy bez předešlého vyfocení.. Ovšem k tomuto podle tvých slov jsi se přiznal. Hledání chyb bych nechnal na vyřešení vedení, z mé strany vám pošlu screeny které poukazují na hráčovo neustálé hledání chyb v systému a poté pokoušení se jejichž zneužití. Poprosil bych MILENAJETETA aby se vyjádřil k této části trestu, kde nyní pošlu screeny konverzace, kde je zřetelné že hráč se pokouší hledat chyby a poté vyprovokovat členy a vyvolat v nich pochybnosti. 

Zde je menší důkaz na urážení člena At: https://ctrlv.cz/qAM7 (Tohle není message za kterou jsem dával trest, jak jsem zmiňoval tu zpávu jsem smazal bez svého předešlého vyfocení)

Zde je potom už zmíněné neustálé hledání chyb v pravidlech, což jak jsem říkal poprosil bych vedení aby se k tomuto vyjádřilo, já si stojím za svým rozhodnutím, ovšem délka trestu je opravdu přílišná, je to hledání a následné provokování, což až tak trestné není ovšem pořád je to zakázané, no vyčkám na vaši odpověď. 

https://ctrlv.cz/xnxM 

https://ctrlv.cz/0wJj

S pozdravem olmík

S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.

E-mail -> olmikLP@minicraft.cz

Discord -> olmik#3104

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

Od seghe » přes 4 let

Zdravím,

Olmíku? Proč máš neustále potřebu říkat, že je to provokace, že je to třeba hledání chyb v pravidlech? Je to jasná obhajoba při řešení mého unbanu na discordu.

Navíc toto bych jako důkazní prostředek neuznal, protože jak si jistě na screenu můžete všimnout, to co dělám dělá později také moderátor. Takže také on hledá chyby v pravidlech? Svedl bych to na argumentaci. Nic vic to také být nemělo a co se týká banu za urážení, s tím také nesouhlasím, jelikož ban měl být udělen na discord, nikoliv minecraft server. 

//EDIT: Pokud to na screenu vidět není, můžete si o screenshot zažádat.

S pozdravem,

seghe

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

Od seghe » přes 4 let

Taktéž nechápu tvé zbytečně přehnané prodloužení trestu, pokud jsi se spletl a místo “Urážení serveru” tam má být “Urážení člena AT”, mělo by se prodloužení trestu týkat pouze udajneho hledání chyb v pravidlech, čehož si tedy nejsem vědom, jelikož pouze obhahuji svůj trest neprávem. Ty jen hledáš všechny možné důvody proč bys mi ban navýšil co nejvíce a vyvrátil moje tvrzení při obhajobě, což je ovšem pravdivé.

//Urážky v PM nemají nic společného jak s discord serverem, tak s minecraft serverem. Nicméně jsem nadávkou pouze poukázal na skutečnost, že byl ban za urážení člena AT udělen neprávem. Udělen právem by byl v případě banu na discord, ten ale doteď nemám i přesto, že bych ho za tuto jednu urážku dostat měl.

Dal mi ho jednoduše na minecraft, protože proč ne.

To, že jsem měl trest dostat na discordu a nikoliv na minecraftu je také holý fakt. Vůbec jsem nepochopil, proč jsi mi dal ban na minecraftu, když jsem ti vynadal (pouze 1) na discord serveru. Nejsem si vědom že bych tě opakovaně vulgárně nazýval ženským přirozením. To bylo pouze jednou.

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

Od seghe » přes 4 let

Dobrý den,

Vzhledem k velice obsáhlému problému s odpovídáním na tento unban a jeho řešením si dovolím celou situaci zrekapitulovat.

Je možné, že toto pomůže při řešení tohoto unbanu, jelikož to sepíšu v kostce do jednoho příspěvku bez jakékoliv lži.

Dne 13.11.2020 ve 19:44 jsem dostal nesmyslný ban na 3 dny z důvodu urážení člena adminteamu na discordu.

V pravidlech není nic psáno o tom, že by se tohle mělo banovat na serveru, pokud je urážka psána na discord. - tím ovšem nechci nikoho navádět ani netvrdím, že se to bude opakovat.
V pravidlech discordu je, že se nesmí nadávat na discordu. Není zde zmíněno, že by toto discord pravidlo platilo také na minecraft server co se týče trestu.

Dále jsem řešil tento ban v PM u moderátora na discordu, který nezachoval důkazní materiály k důvodům prodloužení banu, které jsou napsány v osnově žádosti o unban.

Ve svém příspěvku zde přiložil pouze část, kde jsem s trochou znalostí pravidel argumentoval s tím, že jsem žádné pravidlo neporušil. Jelikož je to pravda. Proč bych se nemohl bránit?

Trest mi byl původně prodloužen za urážení serveru a hledání chyb v pravidel serveru. Neměl bych nic proti tomu důvodu s hledáním chyb v pravidel, jenže je to lež a pravidlo, kde by toto bylo zakázáno jsem taktéž nenašel. Když hledám pravidla, které mi olmík psal, že porušuji, tak nijak nevyhledávám chyby. Pouze se ujišťuji, že mi moderátor nelže.

Ke druhému důvodu, kde bych údajně měl urážet server se moderátor doznal tak, že tento důvod spletl a důvod měl být za urážení člena AT. Tedy stejný důvod, který byl u oficiálního banu na 3 dny ještě před prodloužením. Takže mi ban prodloužil jak za údajné hledání chyb v pravidlech, tak také za urážení člena AT. Jenže nastává ten paradox, proč by mi měl ban prodlužovat kvůli urážení člena AT, když za toto již ban mám. To je taky trochu přehnané. Dal mi v podstatě ban 2x za jednu a tu samou věc a změnil důvod tak, abych nemohl napsat, že to bylo úmyslné, tedy na "urážení serveru", aby byl trest delší, poté mi dal ban za porušení pravidla, které jednak neexistuje a jednak i kdyby existovalo, neporušil jsem ho. (tj. údajné hledání chyb v pravidlech). Tuto situaci již řešíme přes 1 den (za pár desítek minut to bude 1 den). Žádám tedy o urychlení této žádosti o unban, pokud se ban již řeší s vedením nebo kýmkoliv jiným, tak žádám o pravidelné info ohledně postupu řešení. Pouze informace, zda se ban stále řeší, či nikoliv, popř. výsledek. Moderátor věděl o založení této žádosti již dlouhou dobu, dokonce mě opakovaně vyzíval o založení tohoto vlákna již před udělením prodloužení banu na 3 dny za urážení člena AT na discordu.

Vypil jsem již při psaní tohoto příspěvku celé kafe, tak bych to tímto ukončil. Dále počkám na odpověď, pouze se mi zdá, že se na ban omylem zapomnělo.

Děkuji za spoluráci, doufám, že toto téma bude brzy vyřešené a nedojde k žádným dalším nedorozumněním či ztátám.

S pozdravem,

seghe

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj, 

Podľa pravidiel nie je vymedzené, že záležitosť zo serverového Discordu nemožno riešiť aj v hre. Naopak, v pravidlách je ale jasne uvedené, že všetky časti, ktoré sú patriace pod server, tak podliehajú pod všeobecné pravidlá, ktoré boli v prvej časti banu porušené z tvojej strany. Teda ten prvotný ban je aspoň podľa mňa ešte v súlade s pravidlami. 

Pokiaľ ale pozrieme na to preĺženie banu, tak tam mi to príde zbytočné, nakoľko sa o medzery v pravidlách nejedná a trest je v podstate stále za urážky smerované na AT/server. Teda to predĺženie banu bude asi stopnuté a ostane základná dĺžka banu.

Toľko z mojej strany k trestom.

Vzhľadom ale ku screenom, aké sa mi dostali z tohto problému, tak musím pripomenúť, že hráčov na serveri bolo už mnoho takých, čo hľadali fígle a skúšali ich využiť pre seba. Akurát ešte dodnes majú za také správanie permy od Vedenia. Taktiež neodporúčam sa nad AT povyšovať v prípade, ak jedná podľa vypísaných pravidiel > viz. fotografia od OlmikLP (fotka) kde je tvrdené, citujem od serghe "Nevím jaký postih bys za to mohl mít, každopádne teď mám pravdu já." > žiaľ tu hráč pravdu nemá, nakoľko je pravidlo zadefinované vo všeobecných pravidlách tu na webe. Prosím o vyjadrenie od Vedenia > @saffers , @TomasC , @RandomJmeno

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

seghe
Sponzor

61 postů
0 reputace

Od seghe » přes 4 let

Zdravím,

Nemám potřebu nějak útočit na členy AdminTeamu na serveru, pokud útočím, tak k tomu mám pořádný důvod.

Cílem toho příspěvku bylo pouze poukázání na nesmyslné prodloužení banu. Můžete si povšimnout, že ban na 3 dny za urážení člena AT (Oficiální ban před prodloužením) tolik neřeším, jako to prodloužení. To prodloužní mi příjde nesmyslné.

Co se týká tohoto: "Nevím jaký postih bys za to mohl mít, každopádne teď mám pravdu já."

Toto jsem zaslal olmíkovi těsně před odesláním mailu, jelikož mi přišlo zbytečné to takhle řešit.

Cílem této zprávy bylo, aby mi olmík napsal, že byl ban prodloužen zbytečně, že udělal chybu a já bych toto na forum vůbec nevytáhl. Také bych neřešil nic co se týká prodloužení.

Co se týká povyšování nad AdminTeamem:

Nmyslím si, že bych se povyšoval nad lidma z AT. Stále i teď mám úctu a respekt k některým členům, které znám. Pouze se bráním před neoprávněným prodloužením banu.

Vždy jsem si myslel (a také stále myslím) že by se ani adminteam neměl povyšovat nad hráčem. Podle mě jsou si všichni rovni, jen členové AT mají dohlížet na pořádek a dodržování pravidel.

Už chci ukončit tuto kapitolu, mám také jinou práci než kontrolovat, zda někdo neodepsal na forum a psát zde věci na obhajobu. Pochopitelně na to nemá čas více lidí tuším. Nejsem sám.

S pozdravem, 

seghe

ChocolateLPCP
Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

"Nemám potřebu nějak útočit na členy AdminTeamu na serveru, pokud útočím, tak k tomu mám pořádný důvod."

Zdravím musím říci že mne tato věta dosti dorazila, toto sleduji a pamatuju si úplně první slohovku kterou jsi napsal olmikovi na DC Mini (vím i z čeho to vzniklo byla jsem tu chvilku ve hře), bohužel jsem si také neudělala screen a dosti toho lituji. Další věc co mě dorazila bylo toto https://ctrlv.cz/G7u9 nevím jak toto berou ostatní členi AT ale já bych to brala jako vyhrožování členovi AT - buď budete dělat jak já pískám nebo vás budu jakkoliv napadat (jak říkam takto to beru já, ostatní členi to možná vidí jinak klidně ať mne opraví)

S pozdravem ChocolateLPCP