Unban dqvxy • Minicraft.cz

dqvxy
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: dqvxy
Od dqvxy » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru. dqvxy
  2. Důvod banu. podezreni z obchazeni banu 
  3. Čas a datum banu. dnes v 16:58
  4. Nick admina který ti udělil ban. testrgames
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).IP nebo perma IP Nevim jak se to přesně jménuje.
  6. Uveď proč chceš unban. No chtěl bych unban jelikož nevím o co se jedná... řika se že tady mám 20 ale přesto mám 15 budu mít 16 4.12 to je za chvilku mám dokonce i důkaz chtěl bych hrozně moc unban je to nejlepši server moc prosím já važně nic špatného neudělal nevím co sem provedl... chtěl bych si moc zahrát na serveru 
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? No vím to jistě jelikož prej obcházím nějaký ban ale problém je že já na serveru nedostal ještě žádný ban a nemám origo... to je dalši důvod unbanu jelikož já si ho plánoval koupit na vánoce celou dobu hraju za warez účet předem děkuji.
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).Tady je důkaz že mám opravdu 15 let a nic neobcházím https://ctrlv.cz/atcD

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím, ban je sice od Testra, ale víceméně je to můj ban jelikož zatím práva na ban nemám. Nechci tohle řešit na webu, rád bych tohle řešil v rámci hovoru, takže mi napiš do soukromých zpráv kdy máš čas a případně kde by jsi chtěl aby hovor probíhal. Toď zatím vše.