Ban za X-ray, který jsem nikdy neměl • Minicraft.cz

Lukesonus
Sponzor

6 postů
0 reputace

IGN: LukesonusTv
Od Lukesonus » přes 4 let

Zdravím dostal jsem neoprávněně ban za X-ray, který jsem nikdy neměl v PC, žádám proto o unban.

olmikLP
Sponzor

142 postů
98 reputace

IGN: olmikLP
Od olmikLP » přes 4 let

Zdravím

Napiš si žádost podle osnovy.

ZDE

olmík

S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.

E-mail -> olmikLP@minicraft.cz

Discord -> olmik#3104

Lukesonus
Sponzor

6 postů
0 reputace

1. LukesonusTv

2. X-ray

3.. 9.11 13:13

4. LaSnejkQuiAnge

5. dočastný ban

6. Unban chci protože jsem si na survivalu rozjel novou streamovací sérii na můj kanál, a přišlo tam pro to hodně lidí z měho streamu.

7. Myslím si to, protože žádný hack v mém PC nemám, ani jsem ho tam nikdy neměl

8. Důkazy bohužel nemám

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let

Zdravím,

rada by som teda poznala tvoje vysvetlenie toho, ako je moné, e si v netheri robil dokonale presné chodby a na konci kadej našiel ancient debris.

S pozdravom, Irie

Lukesonus
Sponzor

6 postů
0 reputace

Ahoj, kopal jsem jednu cestu a tam byl jeden ancient debris, jakmile jsem ho měl, šel jsem domů a dal do aukce ingot, to je vše.

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

Od irie » přes 4 let

Lukesonus
Sponzor

6 postů
0 reputace

Ok, super, díky moc za ban za nic, nemám čas to tu s vámi řešit, jdu si řešit spolupráce s jinými lidmi a jinými servery. Nebudu strácet čas tím že tu budu řešit neoprávněný ban. Své komunitě tedy budu podávat videa z jinho serveru, kde nedávají ban neprávem. BYE

Lukesonus
Sponzor

6 postů
0 reputace

Víš ty co? Nebudu ******** jako vy a radši si ten unban koupím, moje komunita mi to stejně vydělá

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Super, to ze ti to komunita vydela, to ti gratulujeme, ale mohli sme viest zivot aj bez tejto informacie (plnohodnotne). Ked riesis UB, ries ho so slusnostou, pretoze na tvoje vykyvy puberty nie je nikto zvedavy

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

Od irie » přes 4 let

Tak predovšetkým, nebolo to tak, ako si písal. Tých ciest bolo dosť - kadá dokonale presná. Niekoľko členov AT ťa videlo, ako ich kopeš a všetci sa zhodli, e o náhodné kopanie celkom určite nejde, čie pravdepodobne pouívaš nejakú formu priehľadného RP. Poprosila by som ťa teda, aby si zbytočne neklamal. 

S pozdravom, Irie