IGN: Mark_IRL
1.Tvůj nick an serveru - Mark_IRL
2. Důvod banu - (cheats) X-ray
3. Čas a datum banu - 9.11.2020 v 11:23
4. Nick Admina který ti udělil ban - olmikLP
5. Druh banu - dočasný
6. Uveď proč chceš unban - Protože byl udělen neoprávněně. Ban jsem dostal po těžení ANCIENT DEBRIS v netheru pomocí netherite pickaxu s eficienci V, což znamená že těží okamžitě.
7. Proč si myslíš že ban je nebo není oprávněný? - V čase banu jsem nepoužíval ani neměl uložený xray ve své mod složce
8.Důkazní materiál - Věřím a doufám, že mi AT dá druhou šanci.
IGN: olmikLP
Hezký den,
U tvého jména byl 2krát zakoupen unban, proč by jsi si jej zakupoval kdyby jsi nepodváděl? Mohl jsi poprvé napsat o unban, a možná by jsi měl větší šanci alespoň na snížení trestu, přičemž po tom, že jsi si zakupoval unbany a poté stále podváděl, z toho důvodu ti žádost zamítám.
Důkazy: Zde
!A pozor příště na doublepost zde na webu!
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104
IGN: panic_exe
olmikLP said:Hezký den,
U tvého jména byl 2krát zakoupen unban, proč by jsi si jej zakupoval kdyby jsi nepodváděl? Mohl jsi poprvé napsat o unban, a možná by jsi měl větší šanci alespoň na snížení trestu, přičemž po tom, že jsi si zakupoval unbany a poté stále podváděl, z toho důvodu ti žádost zamítám.
Důkazy: Zde
!A pozor příště na doublepost zde na webu!
S podzravem olmík
Kupovat unban? Kupoval som si raz unban aj ja, ked to neslo nijak inak a cleni AT neboli ochotni to so mnou riesit a bol som nevinny. Vela ludi, ktorych poznam si kupovali UB a nikdy necheatovali. Tvoja konspiracna teoria nema zmysel, chapem co tym myslis ale neobhaji to ten ban a navyse dokaz nejde otvorit, pretoze nie je verejne.
IGN: olmikLP
Hezký den,
1) pravidech je uvedeno, že řešení unbanu řeší pouze hráč které se to týká, a řešící člen At, popřípadě vedení, takže tě poprosím aby jsi se nepletl do mého řízení.
2) Hráč měl prokazatelně nepovolené modifikace hry (x-ray), dělání cest vedoucích k nejbližším vzácným surovinám, čímž se dopustil porušení pravidel, takže je potrestán podle banovacího pořádku Minicraftu.
//edit olmík// vlákno dořešeno na discordu
olmík
S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.
E-mail -> olmikLP@minicraft.cz
Discord -> olmik#3104