žiadosť o uban • Minicraft.cz

buggatynotlegit
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: buggatynotlegit
Od buggatynotlegit » přes 4 let
1.Tvůj nick na serveru. Buggatynotlegit Důvod banu.obchadzeni banu Čas a datum banu.5mesiacov 2.11.2020 Nick admina který ti udělil ban.feldix Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Asi dočasni ip Uveď proč chceš unban. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?uvedomil som si že som urobil chybu nižšie som to napísal poprosil by som o skratienie trestu lebo 5 mesiacov je dosť dlha doba a na buggatynotlegit som nehackoval a dostal som ban za druhy učet fakt ma to mrzí😭 Důkazní materiál (Nepovinné).

Indestructib1e
Sponzor++

8 postů
1 reputace

IGN: Indestruct1ble
Od Indestructib1e » přes 4 let

Zdravím,

to že jsi měl jeden účet před druhým účtem, na kterém jsi dostal ban přeci vůbec neznamená, že na prvním účtu můžeš ban obcházet. Vlákno ani není podle osnovy. Zde máš odkaz jak by to mělo vypadat -> http://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Zdravím,

přehlédnu, že žádost není podle osnovy, ale příště by bylo nejlepší kdyby jsi to podle ní napsal.

Ban jsi dostal od Felixe na můj podnět. Na tvojí IP má aktivní ban ferimrkvicka8 za Cheating. Ty jsi se poté připojil za nick buggatynotlegit.

Žádost zamítám!

-Medvěd

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"

buggatynotlegit
Hráč

6 postů
0 reputace

No ano lebo mi skončil ban na buggatynotlegit

buggatynotlegit
Hráč

6 postů
0 reputace

Ale ešte sa chcem spýtať keď si mi dal ban bol som na skypvp a asi zo mňa vipadli veci tak žiadam o ich nahradu

buggatynotlegit
Hráč

6 postů
0 reputace

A to ako dostala ban aj moja sestra xXXsofiaxXX?keď sme na tej istej wifi???

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

Zdravím,

dávej si pozor na DoublePost - porušuješ další pravidlo. Ban na buggatynotlegit ti skočil, poté jsi dostal ban na nick ferimrkvicka8, který je stále aktivní. Dneska jsi se připojil za nick buggatynotlegit, přestože máš aktivní ban na nicku ferimrkvicka8.

-Medvěd

buggatynotlegit
Hráč

6 postů
0 reputace

Aha ok dobre ospravedlňujem sa nevedel som že ak mam viac učtov a ak dostanem ban na jeden tak nemôžem sa neskôr pripojiť na druhý a neišiel by ten ban neako skrátiť fakt mam rad ten server a odkedy som dostal ban na ferimrkvicke8 som prestal hackovať a teraz som dostal ban na 5 mesiacov je to dosť prosim vas veľmi o skratenie banu

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

Zdravím,

Rozhodl jsem se ti IP ban zkrátit na polovinu více určitě nečekej.

-Medvěd

//Lock

-Testr