Návrh! • Minicraft.cz

Hauvikk
Sponzor++

85 postů
64 reputace

IGN: Hauvikk
Od Hauvikk » přes 4 let

Napadlo mě že by se mohl přidat delay na psaní zpráv do chatu, jelikož na většině survival serveru se často spamuje.

S pozdravem Hauvik ;)

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Zdar,

tohle by akorát omezilo komunikaci. Jo spamuje se často, ale proto tu je blokace psaní stejných zpráv. Sice to ne vždy funguje, když si tam dopíše jeden vykřičník navíc, ale pak tu je report.

Podle mě by to bylo akorát nesmyslné omezení. Musíš nechat trochu té volnosti, pak kdyžtak dostanou trest a snad se poučí. No a kdyby ne, tak se jim to bude stupňovat a nebudou mít na výběr.

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Hauvikoslav said:

Napadlo mě že by se mohl přidat delay na psaní zpráv do chatu, jelikož na většině survival serveru se často spamuje.

Super nápad. Obmedziť to s tým, že msg bude neobmedzené. 

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let
No nevím, mě samotné by toto strašně vadilo, píšu docela rychle a kdyby byl delay tak by mi to strašně vadilo (hrála jsem na jednom serveru kde toto je), podle mě by to tomu spamu ani moc nezabránilo jediné co mě napadá je, že by ten delay byl u hráčů kteří nemají VIP a vyšší

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@ChocolateLPCP nejsem si jistý jestli tohle neporušuje nějaká pravidla Mojangu. @saffers kdyžtak mě oprav, nečetl jsem si je, mě stačí ta bible co tu máš ty.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
GejmronCZ said:

@ChocolateLPCP nejsem si jistý jestli tohle neporušuje nějaká pravidla Mojangu. @saffers kdyžtak mě oprav, nečetl jsem si je, mě stačí ta bible co tu máš ty.

EULA ja hlupost a kazdy server si moze robit co chce

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 4 let

Zdravím,

tento nápad mně osobně příjde dost dobrý, mohlo by to usnadnit práci členům AT [reporty na survivalu] a může se diskuze mezi hráči přenést do /cc & /msg & nebo samozřejme /friend msg .. // nebo přidat možnost nějaké party, kam se připojí ti hráči, kteří chtěji spolu diskutovat, jelikož nemusí být např. ze stejného clanu.
Stává se, že je v chatu nějaké téma, které není zajímavé a někoho nemusí vůbec zajímat, takže jsem pro..
 Určitě by to chtělo ale vyzkoušet na nějaké minihře v rámci Minicraftu, aby se potom z toho mohlo vycházet, jaké mezery nastavit či jiná omezení.

@MILENAJETETA @Koolyc

-----------------------

Davies20

TheBecky > tenDawidoff

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Můj nápad není přímo k tomuhle vláknu, ale je to tak malé že si nemyslím že si to zaslouží vlastní vlákno, ten nápad je chat toggle (clan - /chat c; party - /chat p, nevím jestli je chat v party, ale pokud není, mohl by být užitečný; normální chat - /chat nebo /chat a), potom to napíšu třeba /chat c bude to jako bych před každou zprávou až na commandy psal /cc, není to nic velkého ale neustále se mi stává že napíšu do normálního chatu místo třeba cc + je otravné to pořád psát když je nějaká dlouhá konverzace. Taky by byla hezká nějaká zkratka pro f msg, teď se musí vypisovat /f msg (jméno hráče), zkrácení jako je u msg /r by mohlo být i u /f msg - /fr nebo /f r (nebo samozřejmě něco úplně jiného).

//Díky těm, co napsali že tu ten komand je, jen jsem o tom nevěděl, stačilo to ale i jednou... Chat toggle by ale podle mě pořád byl vítaný. Ještě poprosím gejmrona , pokud to není nějak spojené s tebou, zkus neříkat jak kdo co myslel, až se k tomu budu chtít vyjádřit tak sem něco napíšu, je ale super, že se ti nápad líbí :).

Hauvikk
Sponzor++

85 postů
64 reputace

IGN: Hauvikk
Od Hauvikk » přes 4 let
REC said:

Můj nápad není přímo k tomuhle vláknu, ale je to tak malé že si nemyslím že si to zaslouží vlastní vlákno, ten nápad je chat toggle (clan - /chat c; party - /chat p, nevím jestli je chat v party, ale pokud není, mohl by být užitečný; normální chat - /chat nebo /chat a), potom to napíšu třeba /chat c bude to jako bych před každou zprávou až na commandy psal /cc, není to nic velkého ale neustále se mi stává že napíšu do normálního chatu místo třeba cc + je otravné to pořád psát když je nějaká dlouhá konverzace. Taky by byla hezká nějaká zkratka pro f msg, teď se musí vypisovat /f msg (jméno hráče), zkrácení jako je u msg /r by mohlo být i u /f msg - /fr nebo /f r (nebo samozřejmě něco úplně jiného).

Jak jsi psal stím /f msg tak stačí když napíšeš /bc pomocí toho napíšeš hráči kterému jsi psal jako poslednímu přes f msg.

S pozdravem Hauvik ;)

natalkiis
Sponzor++

152 postů
62 reputace

IGN: natalkiis
Od natalkiis » přes 4 let
REC said:

Nechci ti kecat REC, ale u /f msg je /f r :d