IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Ja len doplním. Nether je každý deň prehľadávaný kvôli Xray-erom, takže bude ešte dosť banov padať + vypli sme tam TNT, takže by to malo byť jednoduchšie. Inak, aj VIP aj SPONZOR môže cheatovať a každý deň aspoň jeden z tejto kategorie dostane ban za Xray.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: drxgsobsession
REC said:Textury se načítají jen ty které můžeš vidět, orečka kolem kterých jsou blocky NEBUDOU viďet když jsi b blocku, jediné co uvidíš budou caveky protozě air je transparent block, takže se budou renderovat blocky za ním, milerád změním názor pokud sem dáš nějáký důkaz. Do té doby říkám že tu všem lžeš. Neodpovídej s ale ono to jde když máš bla bla bla, radši sem dej nějáký důkaz...
ahoj mluvis kraviny sam jsem to zkousel a slo to
https://www.youtube.com/watch?v=pi9UOL9kK7Q&ab_channel=OMGcraft-MinecraftTips%26Tutorials%21
nmz
IGN: Qwuark
To video přesně potvrzuje co jsem řekl, nevidíš orečka, ale vzduchový bubliny, ani nevím proč se tu hádám, tohle je stejné jako to s tím autoclickerem, je jendo jako to uďeláš, pokud to děláš úmyslně tak je to to stejné jak když používáš xray tak když využíváš rendering errorů.
IGN: TH3L0M1S
REC said:1. bugly se mi textury ti NEUMOŽŇUJE vidět orečka.
2. viděl jsem i sponzory cheatovat a podvádět takže je uplně jedno jakou máš hodnost nebo kolik máš odehraných hodin.
Přesně, aj ja jsem cheatoval a to jsem sponzor.
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz