Technic WIPE • Minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let

Ahoj,

na technicu právě běží téma WIPE. Já osobně ho nechci, ale prý manipuluju ostatní aby taky napsali ne, tak nenapíšu nic. Jedná se o to, že MILENAJETETA na spawn technicu napsal hologram upozernění na tohle téma, ale co mě dorazilo, napsala to jen tam, ždáný dosah pro ty, co by stáli za to aby wipe nebyl, proto píšu tady. Kdo chce, ať zahlasuje, nebo napíše nějaký objektivní názor na mail milenajeteta@minicraft.cz.

Ale nesmí být zmanipulovaný!

Aile

email > ailexxxcz@seznam.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Díky za Topic od Ailexxxx, len poprosím - vaše názory mi pošlite na milenajeteta@minicraft.cz  - má to jednoduchý dôvod. Je to citlivá téma a nie každý chce, aby bol jeho hlas vidieť. V prípade, ak máte negatívny hlas, tak mi prosím napíšte čo najviac návrhov, ako by sme takéto niečo mohli realizovať + vaše nápady k tomu (poprosím ale do mailu). 

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 4 let

Zdravím, pan Aile nenapsal proč by ten WIPE se měl udělat tak to napíšu hold já.

WIPE by byl z důvodu vylepšení Technicu že by byla jedna normální survival mapa a druhá RPG mapa kde by byly Questy které by vyprávěli přiběh a k tomu by se hráči seznamovali se slimefunem, za WIPE stojím z důvodu toho že by dlouhodobý hráči měli během pár hodin Questy hotové to sice není takový problém, problém je v tom že by poté itemy prodávali ostatním, to by byla celá snaha úplně k ničemu. Myslím že by se dal dohodnout přesun staveb bez itemů, pokud by jste chtěli, byla by možnost použít stavby na RPG mapce (jen s povolením stavitele jinak ne) to by usnadnilo práci těm kteří RPG mapu budou stavět.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
Důvod jsem nepsal, protože jsem nechtěl, chtěl jsem jen rozšířit dosah informace, ale když už tady choco odepsala... S WIPEm nesouhlasím, protože ten update a upgrade by šel udělat i bez toho, aby se smazalo itemy. Navíc aktivita se přivádí jinak, a ne tak že smažeš věci těm, co jsou aktivní. A budeš doufat že po updatu přijdou davy hráčů, i kdyby davy, tak se to udrží týden max. 2. Můj návrh jsem napsal milenovy do mailu.

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Já jsem proti wipu, hráči kteří tu už aktivní jsou by odešli porotže jim odstraníte věci, hraju už dost dlouho na to, abych věděl co se stane - vzroste popularita > pár hráčů tu zůstane a zbytek tu bude tak týden, možná jen na jedno připojení > celý update, všechna snaha, nahnali jste sem nové hráče, ale ty co tu jsou už dlouhou dobu, ti odejdou protože jim vezmete něco na čem strávili týdny, měsíce, roky. Kompletní wipe odmítám, přišel bych o vše co jsem získal za více než dva roky co tu jsem...

Tím ale neříkám, že jsem proti updatu, šlo by to udělat i bez toho - item získáte jen jednou takže ho nebudete chtít prodávat, dalśí a dalši opatřéní, mile rád pomůžu s čímkoliv do update, za něco pořádného nového do techniku budu moc rád, ještě radši když na tom budu mí zásluhu, mázání všeho pro mě ale není něco co bych vůbec jen zvažoval.
Dál, milena se mě ptal jestli chci něco přidat do sf - do sf nic nepřidám, to je plugin ale do techniku klidně, už teď mám nápady na pár itemů, mechanik a dalšího. To ale napíšu až potom, co se vše schválí. 

Díky za přečtení.

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

Upřesním ty itemy co mám na mysli. To budou prostě věci ze slimefunu, takže když máte quest Přines mi Cargo output a input tak hráč bude muset udělat tu věc normálně podle sf a pak jít za NPC který o to žádá, ty itemy budou prostě věci ze sf.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
ChocolateLPCP said: Upřesním ty itemy co mám na mysli. To budou prostě věci ze slimefunu, takže když máte quest Přines mi Cargo output a input tak hráč bude muset udělat tu věc normálně podle sf a pak jít za NPC který o to žádá, ty itemy budou prostě věci ze sf.  
Tak to je tvůj plán nemožnej, věci ze SF se prodávali, prodávají se a budou se prodávat vždycky.

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Aile, klid. Pokud to bude takhle tak pořád nevidím pořádný důvod pro wipe, ano budeme napřed, ale to budou všichni potom co to nějákou dobu hrají - aby wipe dával smysl tak by jsi musela neustále resetovat technik, aby se lidi nedostali dál, mi jsme se už dál dostali tak proč to tak nenechat?

ChocolateLPCP
Sponzor++

134 postů
110 reputace

Ano vím mám to nedomyšlené ten wipe je ale hold potřeba buď tak nebo tak.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Ako som napísal pár hráčom s ktorými som bol v kontakte, tak wipe nebude, ale na novom technicu sa robiť bude.

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz