unban • Minicraft.cz

minibubak
Hráč

8 postů
0 reputace

IGN: lukyzocek
Od minibubak » přes 4 let

Dobrý den chtěl bych nahlásit hráče jakubCZ4321 ktery se mi vkradl na učet a smazal by práce odebral mi 2 miliony a vyhodil mi věci z inventáře v hodnotě 500 tisíc a věci z beden například 3x 64 dia 1x 64 zlata a pak 6 dia krumpáčů a 3 dia meče. A furt za to nedostal ban snažil jsem se 2 dny a nic. A pak jsem mu to oplatil a dostanu za to ban to mi příde neférové. lukyzocek

_urmommy
Sponzor++

66 postů
50 reputace

IGN: _urmommy
Od _urmommy » přes 4 let
lukyzocek said:

Dobrý den chtěl bych nahlásit hráče jakubCZ4321 ktery se mi vkradl na učet a smazal by práce odebral mi 2 miliony a vyhodil mi věci z inventáře v hodnotě 500 tisíc a věci z beden například 3x 64 dia 1x 64 zlata a pak 6 dia krumpáčů a 3 dia meče. A furt za to nedostal ban snažil jsem se 2 dny a nic. A pak jsem mu to oplatil a dostanu za to ban to mi příde neférové. lukyzocek

Ahoj :D Správně jsi mu neměl dělat něco podobného co on udělal tobě. Pak zbytečně za to pykáš ty no bohužel ten kdo ti dal ban ti UB asi zatím nedá. Vydržíš to těch pět dní.. Alespoň víš že se nemáš co? Oplacet..

- Devi

„Pocítit strach je vždycky zkouška, která člověka naučí většího sebevědomí.“

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 4 let

tak ci tak mi to prijde neferove tez pokud mu to hrac udelal a ma dukazy tak nevidim duvod proc mu neudelit ban taky :D

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let
NervoxN1ght said:

tak ci tak mi to prijde neferove tez pokud mu to hrac udelal a ma dukazy tak nevidim duvod proc mu neudelit ban taky :D

Ahoj,

podobné veci sa obvykle dokazujú dosť ťako, to je ten problém. Ani on sám nenapísal, e nejaké tie dôkazy má.

S pozdravom, Irie 

saffers
Majitel

5757 postů
7956 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

na tvém nicku ještě neproběhlo žádné připojení z jiné IP adresy, než je právě ta tvá. Připojení za tebe zmíněným hráče je tedy velmi nepravděpodobné.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Je možné, že to byl někdo z tvého okolí, který má stejnou IP a zná heslo. Tím pádem si doporučuji změnit heslo a nikomu ho neříkat. Navíc já osobně bych si v IRL podal toho, kdo to byl, kdybych věděl kdo. Určitě ho totiž musíš znát. Tím neříkám ať to uděláš teda, jen mi to tak blesklo hlavou. Stejně jako další šílený věci :D

Celý incident by se dal vyřešit 2 způsoby:

1. je ten, že dostaneš ub a nikdo nedostane nic protože to bylo vzájemné, ale jelikož už ban máš, tak by to bylo nefér

2. jelikož to co si psal, nemá dělat ani 1 z vás, tak střelit banána oboum, aby jste se poučili oba

Je to na vás.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let
GejmronCZ said:

Je možné, že to byl někdo z tvého okolí, který má stejnou IP a zná heslo. Tím pádem si doporučuji změnit heslo a nikomu ho neříkat. Navíc já osobně bych si v IRL podal toho, kdo to byl, kdybych věděl kdo. Určitě ho totiž musíš znát. Tím neříkám ať to uděláš teda, jen mi to tak blesklo hlavou. Stejně jako další šílený věci :D

Celý incident by se dal vyřešit 2 způsoby:

1. je ten, že dostaneš ub a nikdo nedostane nic protože to bylo vzájemné, ale jelikož už ban máš, tak by to bylo nefér

2. jelikož to co si psal, nemá dělat ani 1 z vás, tak střelit banána oboum, aby jste se poučili oba

Je to na vás.

Hele, podle mě se inspiroval mého předchozího lhaní. Takže pochybuji. Ale zajímalo by mě, jak může znát ten jeho nick? to mě trošku dostává.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

Por5as
Sponzor

110 postů
48 reputace

IGN: Por5as
Od Por5as » přes 4 let

Zdravím, 

Pokud jsi tvoje heslo nikomu neříkal, nemohl se za tebe připojit.

Pokud se za tebe připojil např. bratr, tak to je už tvoje chyba.

Ban ti skončil.

Pokud máš stížnost na hráče jakubCZ4321, tak si udělej vlákno v sekci "nahlašování hráčů" a tam to vyřešíme.

Nechám Vás se ještě vyjádřit, pokud chcete, potom vlákno zamknu.

S pozdravem, Por5as