IGN: CClare
Pocuvaj, zacal som tradovat hity s 100ry_ zastavil sa a dal mi ban
len tak z nudy
A co by si k tomu chcel napisat? Ja sa nikomu do s prepacenym rite nebudem pchat ako ste tu zrejme zvyknuty. Proste som zacal tradovat hity s Moderatorom zastavil sa a dal mi ban :)
A ak dobre viem tak dokazy ma mat admin nie ja. Tak neviem co tu riesite, stale cakam na nejake vyjadrenie.
IGN: irie
falsebannedagain said:A co by si k tomu chcel napisat? Ja sa nikomu do s prepacenym rite nebudem pchat ako ste tu zrejme zvyknuty. Proste som zacal tradovat hity s Moderatorom zastavil sa a dal mi ban :)
Ahoj,
to od teba nikto nechce. Len by si to svoje tvrdenie mohol niečím podložiť, prípadne napísať prečo by si niekto mohol myslieť, že nejaké cheaty máš (možno aj konkrétne aké).
A len tak mimochodom, tu na niečo podobné nikto nie je zvyknutý, aj keď si zjavne myslíš opak. Ak si pozrieš staršie žiadosti o unban, nejaké ospravedlňovanie, či - (nemienim tu opakovať tvoj výraz) nikomu ešte nepomohlo. Jediné čo komu mohlo trochu prilepšiť bolo nejaké obstojné vysvetlenie, prípadne dodanie dôkazu o nevine danej osoby.
S pozdravom, Irie
Pripojil som sa na server, hral som 10 minut, admin 100ry_ mi dal ban v podstate za nic, v priebehu 2 minut sa rozhodol ze proste dostanem ban pretoze som s nim fightil.
Ziadne cheaty som nepouzival. :)
Nic ine k tomu nemam dodat
IGN: panic_exe
irie said:falsebannedagain said:Ja som to rozviedol strucne a pochopitelne ziadne cheaty nemam :)
Ahoj,
čo to skúsiť nejak dokázať, niečím to tvoje tvrdenie podložiť? Občas sa samozrejme môže stať, že ti niekto dá ban, ktorý nebol oprávnený, ale aj členovia AT sú len ľudia. Tiež robia chyby. Máš aspoň nejaké tušenie, čo by mohlo niekoho viesť k tomu nahlásiť ťa kvôli cheatom?
S pozdravom, Irie
Vsuvka - hraci nemaju povinnost si natacat hru len preto, aby si dokazali svoj potencionalny ban obhajit. K druhemu bodu - ok, co tak si overit kolko banov nepravom bolo udelenych? K tretiemu bodu - napisal to hned ako prvy prispevok. Pekny den.
IGN: irie
imperturbable said:irie said:falsebannedagain said:Ja som to rozviedol strucne a pochopitelne ziadne cheaty nemam :)
Ahoj,
čo to skúsiť nejak dokázať, niečím to tvoje tvrdenie podložiť? Občas sa samozrejme môže stať, že ti niekto dá ban, ktorý nebol oprávnený, ale aj členovia AT sú len ľudia. Tiež robia chyby. Máš aspoň nejaké tušenie, čo by mohlo niekoho viesť k tomu nahlásiť ťa kvôli cheatom?
S pozdravom, Irie
Vsuvka - hraci nemaju povinnost si natacat hru len preto, aby si dokazali svoj potencionalny ban obhajit. K druhemu bodu - ok, co tak si overit kolko banov nepravom bolo udelenych? K tretiemu bodu - napisal to hned ako prvy prispevok. Pekny den.
Ahoj,
jasné, hráči nemajú povinnosť natáčať hru ani nič podobné, len som chcela vedieť, či čistou náhodou nemá nejaký dôkaz, prípadne nevie o niečom, čo by viedlo nejakého člena AT k tomu dať mu ban. K tomu, že to napísal hneď do prvého príspevku - nevysvetlil tam dokopy nič. Stále sa drží svojho tvrdenia, že len tak hrali a zrazu dostal ban, no niečo zrejme musel spraviť, alebo to jednoducho vyzeralo tak, že má cheaty. Ja osobne neverím, že by niekto z AT dal niekomu ban len tak, neprišlo by sa na to a nebol by náležite potrestaný.
S pozdravom, Irie