Omluva a-teamu a žádost o zkrácení banu • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru – goodplayer365
  2. Důvod banu - x-ray
  3. Čas a datum banu - Dostal: 15.9.2020 ve 23:51. 
  4. Nick admina který ti udělil ban - ZahradniTrpaslik
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP) - Nejspíše dočasný IP
  6. Uveď, proč chceš unban - Unban nechci (chci ale nepočítám s ním, je to čistě na ZahradniTrpaslik), ale chtěl bych ban alespoň zkrátit.
  7. Proč si myslíš že je nebo není ban oprávněný – Je oprávněný. Hackoval jsem na serveru s modem Baritone, na který jsem zároveň dělal návod na svém YT kanále.
  8. Důkazní materiál (Nepovinné) - Že jsem blbec si po tomto uvědomí každý

Lhal jsem. Musím to říct. Jako dítě jsem lhával často a teď s tím mám problémy. Snažil jsem se skrýt, že jsem pomocí modu hledal ancient debris a pak jej prodával. Udělal jsem obrovskou kravinu a teď si to uvědomuji. Chci se hlavně omluvit celému a-teamu. Věc, co jsem udělal ocení možná tak hráči, co si ode mě koupili nether ingoty jeden za pouze 30 K, ale a-team z mého chování nadšený určitě není. Nedá se říct nic jiného, než že jsem hlupák. Hrozně mě mrzí, co jsem řekl za lži. Všechno mi teď bůh vrací a já se musím omluvit a slyšet vaše odpuštění jinak mi to nedá pokoj. Ještě jednou se moc omlouvám. Někdy se prostě neudržím. 

Omlouvám se. A chci poděkovat ZahradniTrpaslik že se serveru věnuje poctivě (to že se o server nestaráte byla naprostá blbost, pardon)

Děkuju

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Osobne si myslím, že na ľutovanie je neskoro po určitých správach od teba. Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

Od TH3L0M1S » přes 4 let

Chápu, ale musel jsem se uklidnit.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

abys byl seznámen s odpovědí už v prvních řádcích, tak za mě jednoznačné ne. Po banu jsi hledal na všech možných frontách způsob, jak mě obelstít, vymýšlel jsi kdejakou kravinu, lhal jsi komu jsi jen mohl, tahal do toho nespočet hráčů a x dalších věcí jenom proto, aby sis užil svůj nepoctivě získaný majetek. A ať už je to pro místní odborníky na žádosti o unban a to označení myslím zcela ironicky, abych poukázal, že i tací experti se zde najdou, tak mám nulovou toleranci ke všem, kteří se jen zapletou anebo podílí na porušování pravidel. Jak si usteleš, tak si lehneš, bohužel. Žádost opětovně zamítám a nadále tomu bude tak i při dalších žádostech. Myslím si, že moje rozhodnutí je celkem pochopitelné a psát ho každý týden znovu nemám moc ve zvyku. 

Trpaslík 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

Od TH3L0M1S » přes 4 let

Já vám rozumím, ale zkusit jsem to musel. Chápu vás a je to pravda. Nemůžete vědět co jsem zač, jaký život si prožívám a podobně. Prostě ke každému stejně. A to respektuji. Přece jen chci ale vědět, jestli mi mé chování prominete, protože bez toho dneska v klidu spát opravdu nebudu, věřte nebo ne.