IGN: TH3L0M1S
Lhal jsem. Musím to říct. Jako dítě jsem lhával často a teď s tím mám problémy. Snažil jsem se skrýt, že jsem pomocí modu hledal ancient debris a pak jej prodával. Udělal jsem obrovskou kravinu a teď si to uvědomuji. Chci se hlavně omluvit celému a-teamu. Věc, co jsem udělal ocení možná tak hráči, co si ode mě koupili nether ingoty jeden za pouze 30 K, ale a-team z mého chování nadšený určitě není. Nedá se říct nic jiného, než že jsem hlupák. Hrozně mě mrzí, co jsem řekl za lži. Všechno mi teď bůh vrací a já se musím omluvit a slyšet vaše odpuštění jinak mi to nedá pokoj. Ještě jednou se moc omlouvám. Někdy se prostě neudržím.
Omlouvám se. A chci poděkovat ZahradniTrpaslik že se serveru věnuje poctivě (to že se o server nestaráte byla naprostá blbost, pardon)
Děkuju
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ZoubkovySkritek
Ahoj,
abys byl seznámen s odpovědí už v prvních řádcích, tak za mě jednoznačné ne. Po banu jsi hledal na všech možných frontách způsob, jak mě obelstít, vymýšlel jsi kdejakou kravinu, lhal jsi komu jsi jen mohl, tahal do toho nespočet hráčů a x dalších věcí jenom proto, aby sis užil svůj nepoctivě získaný majetek. A ať už je to pro místní odborníky na žádosti o unban a to označení myslím zcela ironicky, abych poukázal, že i tací experti se zde najdou, tak mám nulovou toleranci ke všem, kteří se jen zapletou anebo podílí na porušování pravidel. Jak si usteleš, tak si lehneš, bohužel. Žádost opětovně zamítám a nadále tomu bude tak i při dalších žádostech. Myslím si, že moje rozhodnutí je celkem pochopitelné a psát ho každý týden znovu nemám moc ve zvyku.
Trpaslík
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: TH3L0M1S
Já vám rozumím, ale zkusit jsem to musel. Chápu vás a je to pravda. Nemůžete vědět co jsem zač, jaký život si prožívám a podobně. Prostě ke každému stejně. A to respektuji. Přece jen chci ale vědět, jestli mi mé chování prominete, protože bez toho dneska v klidu spát opravdu nebudu, věřte nebo ne.
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.