Pozadal bych o unban za zverejneni jmena OnlyRainbw • Minicraft.cz

Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

IGN: ItsAdamixik
Od Adamixik » přes 4 let

Caute,

Jen bych chtel podotknout ze IG Rainbw je verejny tudiz se kazdy muze dozvedet jeji jmeno. 

Dekuji za odpoved

V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let

Zdar, nezmiňuje ho veřejne na MC žádným způsobem. Sama si nepřeje, aby hráči ji v global chatu nazývali jejím pravým jménem. Tys pro jistotu, aby sis porušení GDPR ztvrdil úplně, tak si ještě dodal její příjmení. Unban zamítám.

S pozdravem,
TomasC

Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

Od Adamixik » přes 4 let

Dobrá tedy,

Ale požádal bych aspon o zkraceni banu. Jmeno a prijmeni neni tak choulostiva informace jako napr Tel.číslo, bydliště nebo nejake hesla

Dekuji za rozvnážnost nad prisnosti trestu

Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

Od Adamixik » přes 4 let

A když už tak mi prijde irelevantejsi 14ti denní mute

SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

IGN: TrippyBia
Od SquiffyBia » přes 4 let
Adamixik said:

A když už tak mi prijde irelevantejsi 14ti denní mute

Myslim ze co tobe prijde irelevantni je vsem totalne jedno, o trestu rozhoduje clen AT a TomasC je vedeni. Nevim jak by bylo tobe kdyby nekdo zverejnoval tvoje jmeno a prijmeni, a to ze to ma na instagramu neznamena, ze to muzes psat verejne. Navic po tom co jsi hracku urazel na streamu a vicemene ji zamerne stale urazis a provokujes v chatu, mi prijde trest vice nez adekvatni.

lmao mit tak nudny zivot-

Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

Od Adamixik » přes 4 let

A to jak se ona chová k ostatním hráčům, jak pestrý má banlist to je naprosto v pořádku?? To, kdyby nekdo napsal moje jmeno, by mi urcite nevadilo, ja se za svoje jmeno nestydim. TomasC je leader ano, ale mam pravo zeptat se, jestli by nebyla moznost snizit muj trest. ten trest je opravneny ale doba mi prijde dlouha

SquiffyBia
Hráč

31 postů
45 reputace

IGN: TrippyBia
Od SquiffyBia » přes 4 let

Omg to ze nechce aby nekdo psal jeji jmeno hned neznamena ze se za nej stydi, ja se za nej taky nestydim ale nechci aby ho vedelo dost lidi a jeste aby se verejne psalo. To ze ma ona pestry banlist sem neni potreba tahat, resi se tvuj ban a ja jen zminila to, ze si z ni v chatu delal "stetku" :)

lmao mit tak nudny zivot-

Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

Od Adamixik » přes 4 let

ona bohuzel je vis

Hayiku
Hráč

56 postů
46 reputace

IGN: _LYFTER
Od Hayiku » přes 4 let

Zdravím,

toto je opravdu zajímavá debata, trest je určitě na místě a za toto chování bych ti ho ještě prodloužil :P

Palacinka

Pulka si mysli ze vladne svetu a druha ze svet vytvorila :).

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zmazane.