IGN: TH3L0M1S
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
IGN: ZoubkovySkritek
Ahoj,
tak mi tedy vysvětli následující video: https://www.youtube.com/watch?v=ETJeda7cYXY&ab_channel=Jirka. (+ přidávám screen od jiného člena AT: https://prnt.sc/uidt5j). Pro zjištění, kdo vykopal jaký blok používáme logblock - ukáže nám přesný čas, nick i to, o jaký blok šlo a jestli ho vykopal anebo ne. V netheru mě pomocí gm3 zaujalo hned několik cest, kde si vysloveně pomocí X-raye vyhledal Ancient Debris a šel jsi přímo pro něj. Takhle kopat a na každém rohu získt debris, pak se otočit a na dalším rohu vykopat další je bohužel jasný důkaz x-raye. Chápu že je tohodle předmětu málo, protože není přidaný do shopu, ale zakázanou cestou jej nikdo získávat nebude. Pokud tedy nemáš lepší výmluvu, stížnost zmítnu a zamknu.
Trpaslík
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: _urmommy
Zdarec, nechci ho nějak obhajovat nebo tak. Protože o tom nevím tolik co ty, ale nemohl se za něj připojit někdo jiný? Třeba se mrknout na jeho IP jestli se shoduje?
„Pocítit strach je vždycky zkouška, která člověka naučí většího sebevědomí.“
Ahoj,
to už není náš problém. Hráč zodpovídá sám za svůj účet, navíc je IP stejná jako IP na webu, takže se shoduje.
Trpaslík
•discord | zoubek#0456
IGN: TH3L0M1S
Proboha ale to se prosím koukněte. Já tam fakt nebyl. Zkontrolujte ty IP adresy a podobně. Já si koupím origo minecraft nebo si změním heslo. Ale koukněte se na to protože já to nechápu. Prosím
Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.
Ahoj,
takže ti nepřišlo divné, že máš netheritové věci, vyšší lvl v práci horník apod.? Jak už jsem avizoval výše, každý hráč si za svůj účet zodpovídá sám. Žádost o unban zamítám.
Trpaslík
•discord | zoubek#0456