Unban • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru – goodplayer365
  2. Důvod banu - x-ray
  3. Čas a datum banu - Dostal: 15.9.2020 ve 23:51. Konec: 2 měsíce, 27 dní, 8 hodin.
  4. Nick admina který ti udělil ban - ZahradniTrpaslik
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP) - Nejspíše dočasný IP
  6. Uveď, proč chceš unban -  Unban chci, protože v dobu, co je udána v popisu banu jsem hrál Tom Clancy's Rainbow: Six Siege.
  7. Proč si myslíš že je nebo není ban oprávněný – Oprávněný podle mě není, protože x-ray nepoužívám a mám módy pouze na zlepšení FPS.
  8. Důkazní materiál (Nepovinné) - Potrvzení hráče Clear11. Když jsem přestal hrát na tomto serveru, Clear11 se taky odpojil a já už dál nehrál. Hrál jsem Tom Clancy's Rainbow: Six Siege.
    Zdravím, nejsem si vědom, že bych používal x-ray nebo se choval podezřele co by tomu bylo podobné. Na své resce jsem pod parákem udělal max 20 bloků dlouhou chodbu která vedla k nové budově ze Stone bricků a v té budově se měla ovládat veškerá osvětlení co jsem na resce nastavil. Chvilku jsem pomáhal hráči Clear11 na jeho resce a zároveň warpu superkoupálko. A ještě jsem ten den řešil s tím samým adminem, že mi zmizely ještě nějaké shulkery. Velmi jsem ocenil ochotu a spolehlivost admina ZahradniTrpaslik ale tohle jsem nečekal. No nic díky a počkám na vysvětlení. Zdravím

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

tak mi tedy vysvětli následující video: https://www.youtube.com/watch?v=ETJeda7cYXY&ab_channel=Jirka. (+ přidávám screen od jiného člena AT: https://prnt.sc/uidt5j). Pro zjištění, kdo vykopal jaký blok používáme logblock - ukáže nám přesný čas, nick i to, o jaký blok šlo a jestli ho vykopal anebo ne. V netheru mě pomocí gm3 zaujalo hned několik cest, kde si vysloveně pomocí X-raye vyhledal Ancient Debris a šel jsi přímo pro něj. Takhle kopat a na každém rohu získt debris, pak se otočit a na dalším rohu vykopat další je bohužel jasný důkaz x-raye. Chápu že je tohodle předmětu málo, protože není přidaný do shopu, ale zakázanou cestou jej nikdo získávat nebude. Pokud tedy nemáš lepší výmluvu, stížnost zmítnu a zamknu. 

Trpaslík

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek

_urmommy
Sponzor++

66 postů
50 reputace

IGN: _urmommy
Od _urmommy » přes 4 let

Zdarec, nechci ho nějak obhajovat nebo tak. Protože o tom nevím tolik co ty, ale nemohl se za něj připojit někdo jiný? Třeba se mrknout na jeho IP jestli se shoduje?

„Pocítit strach je vždycky zkouška, která člověka naučí většího sebevědomí.“

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

Ahoj,

to už není náš problém. Hráč zodpovídá sám za svůj účet, navíc je IP stejná jako IP na webu, takže se shoduje. 

Trpaslík 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let

Proboha ale to se prosím koukněte. Já tam fakt nebyl. Zkontrolujte ty IP adresy a podobně. Já si koupím origo minecraft nebo si změním heslo. Ale koukněte se na to protože já to nechápu. Prosím

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

Ahoj,

takže ti nepřišlo divné, že máš netheritové věci, vyšší lvl v práci horník apod.? Jak už jsem avizoval výše, každý hráč si za svůj účet zodpovídá sám. Žádost o unban zamítám.

Trpaslík

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz