žadost o unban • Minicraft.cz

Plexi
Hráč

8 postů
0 reputace

IGN: kebbabY
Od Plexi » přes 4 let

požaduju o admina Žadost o unban 

jméno hráče kebbabY

tak hraju survival. já hmmm čo budu hrat asi pvp jdu na pvp. no byl jsem rozzlobení. je to nuda pořát mně zabijí ňejak x100 no zabl sem cheating a tam asi dal 20 kill hotovo dostal sem ban.                          

nedoporucuju hrát cheating budete hrat jednu hru s cheating zviknete si budete hrát na všude nedoporucuju !!!!!!!!!!!

14-09-2020

jmeno admina MartnoTekkit

druhu banu Dočasný,

je tam na serveri sranda a je tam dobrá komunita a dorbý admin trepaslík a AT a helper Martino 

Důkazní materiál (Nepovinné).

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Takýto dôvod o unban som už dávno nepočul.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let

Ahoj,

aj keby si za tie cheaty nemohol / nevšimol si, že ich máš (čo osobne nechápem, ako sa dá niečo také nevšimnúť :D), sám si napísal, že si obchádzal ban. Ak si zistil, že nejaký máš, mal si si rovno podať žiadosť o unban a nie začať hrať za iný účet a porušiť ďalšie pravidlá. To odvôvodnenie je v celku zbytočné, nedá sa dokázať, či hovoríš pravdu (resp. či ti tam tie cheaty naozaj dal brat, alebo či si to spravil sám). Predovšetkým - za svoj počítač / notebook si zodpovedáš sám a je teda len tvoja chyba, že si si nedal pozor na to, čo ti tam údajne brat dával. Možno za to nemôžeš, ale ban je oprávnený.

S pozdravom, Irie

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let

A za co konkrétního si dostal ban.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

Plexi
Hráč

8 postů
0 reputace

Od Plexi » přes 4 let

nevím hral sem pvp nevím je tam duvod cheatng 

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

irie to napísala vskutku dostačujúco, nech sa ešte prípadne TatinoMekkit vyjadrí a toto vlákno sa môže locknúť.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 4 let

Ahoj,

nech sa pači tu je dôkaz: https://drive.google.com/file/d/1QFRAbOKpOPCqjJ0O_ic06uuycjofY_Uv/view?usp=sharing

Vypinal som za tvojim chrbtom vanish a ty si začal hneď do mna hitovať. Chat som skryl pomocou replay mod nastavenia.

Taktiež nechapem prečo si obchadzal ban keď si vedel, že máš ban.

Mato

Plexi
Hráč

8 postů
0 reputace

Od Plexi » přes 4 let

aha máš tam asi napsaní 

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 4 let

Ahoj nevím jak z toho se dá vyčíst nějaký cheating taky můžu stát na místě a hitovat na tebe a zpátky na místo kam jsem mířil poprvé podle mě nedostačující důkaz ale budiž 

edit: Nevšiml jsem si že se i přiznal ale tak či tak :D

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 4 let

Tsi kks, A zapl ti je taky ve hře on viď :D

Šulínek.