teaming • Minicraft.cz

cxcaine
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: cxcaine
Od cxcaine » přes 4 let

zdravim, jako prvni vec bych urcite chtel nahodit rank sponzor++ jelikoz ho na serveru vlastnim, a ted se vrhnu na tu zadost. takze, jelikoz jsme na skypvp byli 4 v arene, tak jsem dostal ban, jenze jako pardon, ale proc nejit do areny treba ve ctyrech kdy uz tam nikdo nebyl, prisel jeden hrac s tim ze mame ban, najednou teleportnut pred cedulky ze mam temaovat pouze s jednim a nasledne ban, pochopil bych to kdyby tam bylo hodne lidi, nebo kdyby capek proste rekl ze treba at neteamujeme nebo tak.. jenze po nejakym konfliktu tam prisel hlbuilder kaktus, ktereho jsem se ptal ze jestli ze jsem v arene a nikoho nehituju, a nikdo nehituje me, a jsem treba nekde na strese baraku, jestli to bere jako teaming, rikal ze on by to tak nebral, a ja samozrejme souhlasim, myslim si ze bych za to ban nemel mit, ale hodinu preziju, proc ne.

cxcaine

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
A od koho si dostal ban?

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

testrgames
Vedení AT

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 4 let

Zdravím,

ano ban bych vám nedal pokud by jste v aréně byly ve 4 a nikoho jiného nezabíjeli.

Ale když jsem přišel do arény za jiný nick okamžitě jsem byl zabit někým v zás.

Ban máš jen na hodinu.

žádost zamítám

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
testrgames said:

Zdravím,

ano ban bych vám nedal pokud by jste v aréně byly ve 4 a nikoho jiného nezabíjeli.

Ale když jsem přišel do arény za jiný nick okamžitě jsem byl zabit někým v zás.

Ban máš jen na hodinu.

žádost zamítám

V jednej vete vyvracias kompletne vsetko co si napisal. ,,Okamzite jsem byl zabit NEKYM z vas" pisal si v singulare resp. to bolo 1v1 a pokial sa ostatni prihliadali, tak ten ban je nepravom, teda podla toho co kaktusator pisal. K argumente ze je len na hodinu, hmm, co keby ta policia republiky kde byvas zadrzala na hodinu, bol by si totalne nadseny, co? 

Hayiku
Hráč

56 postů
46 reputace

IGN: _LYFTER
Od Hayiku » přes 4 let

Ahoj,

zase ta definice teamingu :D:D:D

(zbytečný trest)

Pulka si mysli ze vladne svetu a druha ze svet vytvorila :).

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

IGN: ImNotSqvage
Od ImNotSqvage » přes 4 let
Zdravím, Nemyslím si že to byl zbytečný Ban :).. Vždy se tam teamuje a když dáš report trvá to.. Jasný ať má práci.. A pak píše něco ve smyslu máš důkaz příště to natoc a neberou ohledy že každý nemá dobrý počítač... Vždy když tam přijdu tak se tam teamuje s tím nikdo nic neudělá. A že jednou za čas dostaneš Ban za teaming tak se z toho ne p*** nebo ano?.. Sévidž <3

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

řeknu ti to asi následovně a stručně, když nechceš bojovat, tak tam nelez. Do krámu taky nejdeš, abys tam jenom stál. Žádost zamítnuta, téma zamykám. 

Trpaslík 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek