IGN: ImNotSqvage
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Por5as
Zdravím,
ano, mám důkaz: https://youtu.be/a3bKz9wh928 (fly + noclip)
I v případě, že by se hráč bugl nad bariéru, tak stejně nemůže projít stromem.
Žádost zamítám.
IGN: ZoubkovySkritek
Ahoj,
člen AT důkaz dodal, takže nejspíš až za takové nesmysly, jaké z nějakého důvodu plavou ve vašich myslích asi nebanujeme. Pokud chce hráč dostat unban, ať kontaktuje člena AT anebo si podá žádost na forum. Téma zamykám.
Trpaslík
//odemknuto na žádost autora. -Testr
•discord | zoubek#0456
•e-mail | zs@minicraft.cz
•web | soukromá zpráva/profil
•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek
IGN: Por5as
Zdravím,
dobře, když by měl hráč potion levitace, tak stejne neproletí stromem.
Kdyby byl lag (bylo videt ze v tu chvili lag nebyl) tak se hraci vidi na miste a ne se pohybovat, a stejne by nemohl prooletět stromem.
Já v tom tedy vidím min. fly + noclip
Proč si žádost nenapíše sám a píšeš ji ty?
Priznam se ze jsem drive v MC na mobilu cheatoval na servrech s 5ti hraci, takze zakladni hacky poznam (killaura, noknotback, fly, noclip, atd.).
A nevymlouvej se na lagy a bugy serveru.
Pokud chce unban, at si zadost o unban susenka napise sam a pobavime se o tom.
Necham te odepsat, potom vlákno zamknu.
IGN: panic_exe
Je to cheating, nic v zlom, ale clovek nepreleti strom svizne keby to bol lag/bug ani v najhorsich pripadoch. Pokial su lagy, tak sa clovek teleportne z bodu A do bodu B. Co sa tyka fly, neviem ci existuje fly na spartan, takze tam sa naozaj moze jednat o levitaciu.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
@Por5as.. Kdyz si Teda jako mladší chratoval :D tak to berem že si mal téměř slabé chaty když dáváš bany hráči 2gms xd za killauru.. xDK tomu co sem psal souhlasím s Adminem že sa portne, ale Vem si mini jaké je zalagovane někdy.. Ty Bug na serveru su zajímavé když si vezmeš kp jak hráči viděli se máš sneak a on to bol Bug hej.. Toto může být něco podobné... Ale dobře. Sqvage