Zadost o UnBan • Minicraft.cz

MrHentai
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: MrHentai
Od MrHentai » přes 4 let

Zdravim. Momentalne mi nekdo z vaseho vedeni udelil ban za me jmeno na vasem server. Tudiz jsem prisel o vse co mam v inventari respektive v truhlach v mem dome co jsem v tehle chvili stavil. Celkem nechapu pristup k temhle danym vecem respektive chovani k hracum co nic neprovedli za celou dobu co na serveru hraji. Kupodivu me celkem prekvapilo ze neprislo ani zadne varovani typu ,,Prosim zmente si nick je ponekud nevhodny" nebo neco podobneho

//zmena barvy pozadi a textu. Nedalo se to precist. 
-Testr

MrHentai
Hráč

3 postů
0 reputace

Od MrHentai » přes 4 let

...Nepsal bych pokud by toto varovani prislo a ja ho ignoroval bohuzel nic a ja tedy pisu. Nehraji na serveru moc dlouho zacal jsem tam hrat vcera kvuli sve kramradce ktera mi vas server doporucila. Vzal jsem to jako takovou uklidnovaci dobu po praci. Muj nick je MrHentai. Pokud vim neni na tom nic spatneho. Nic vulgarniho a neni to v rozporu s pravidly jelikoz tento nick pouzivam v jinych hrach kde vylozene slova co jsou nevhodna zakazuji.

//zmena barvy texu a pozadi. Nedalo se to precist.

-Testr

MrHentai
Hráč

3 postů
0 reputace

Od MrHentai » přes 4 let

Takze mi nikdo nemuze rict ze neni povolene. Jednam s vami narovinu a s klidem. Nemam zapotrebi tu vyvolavat nejake spory. Jsem celkem klidny clovek a spis toto jednani me zamrzelo. :) 

Dekuji

S pozdravem MrHentai

// to samé.

-Testr

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

@TomasC

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Ahoj, myslím že sám vidíš že nick není zrovna vhodný... no můžeš zkusit napsat unban ješté jednou protože na přijetí můsí být podle osnovy zde nebo požádat o přesunutí itemů, resek, ... na jiný a snad vhodnější nick.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let
S hráčem jsme to už potěšili v SZ