IGN: Foxinnka
dobrý den. dneska jsem šla na můj old survival a všimla jsem si že maparty mi zmizely neni tam vidět ty obrazky který tam byli a když jsem si chtěla presinout ě hlavy do meho muzea vypadli mi steve a alex hlavy. chci se zeptat jestli byste to nemohly nejak opravit ty maparty jsem zbírala docela dlouho a nerada bych o ně přišla. btw: v chatu pár lidí říkalo že jim zmizeli maparty
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,Je teoreticky dosť možné, že maparty sú z mapy, ktorá už neexistuje, preto nedunguje ani mapart. Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ImB0T
Z03Games said:dobrý den. dneska jsem šla na můj old survival a všimla jsem si že maparty mi zmizely neni tam vidět ty obrazky který tam byli a když jsem si chtěla presinout ě hlavy do meho muzea vypadli mi steve a alex hlavy. chci se zeptat jestli byste to nemohly nejak opravit ty maparty jsem zbírala docela dlouho a nerada bych o ně přišla. btw: v chatu pár lidí říkalo že jim zmizeli maparty
Zdravím,
táto chyba tu bola už pred 1-2 rokmi, väčšinou to bolo pri zmene verzii. Osobne môžem odporučiť ak vieš, kde sa nejaký mapart nachádza, chod tam a v každom chunku polož block, malo by sa ti to obnovovať na mape. V prípade, že prístup ku tomu nemáš, máš zrejme smolu a server by ti tieto škody mal vynahradiť. Rátaj ale s tým, že si na minicrafte.
-L
IGN: saffers
Zdravím,
mapy, které obsahují odkaz na mapu Survival2, která již neexistuje se nenačtou, pokud nejsou celou dobu vložené do itemframu (kde neprobíhá žádná jejich aktualizace). Pokud se ti nenačte ani z mapy Survival3, tak mi napiš souřadnice místa a ID mapy (klávesy F3+H).
Kompenzaci map ze Survivalu2 bohužel nemůžeme uskutečnit - hráči si mohli stavbu nechat přesunout a o item mapy nepřišli. Hodnota jejího obrázku ale nelze určit tak, aby to bylo spravedlivé - každý by ji viděl nějak jinak a pevná částka by jen vedla k duplikaci prázdných map pro získání financí.
IGN: ImB0T
saffers said:Zdravím,
mapy, které obsahují odkaz na mapu Survival2, která již neexistuje se nenačtou, pokud nejsou celou dobu vložené do itemframu (kde neprobíhá žádná jejich aktualizace). Pokud se ti nenačte ani z mapy Survival3, tak mi napiš souřadnice místa a ID mapy (klávesy F3+H).
Kompenzaci map ze Survivalu2 bohužel nemůžeme uskutečnit - hráči si mohli stavbu nechat přesunout a o item mapy nepřišli. Hodnota jejího obrázku ale nelze určit tak, aby to bylo spravedlivé - každý by ji viděl nějak jinak a pevná částka by jen vedla k duplikaci prázdných map pro získání financí.
S tým že hráči, ktorí postavia takýto mapart a následne to predávajú na tom zarobia, a hráči, čo to kúpia, majú pri tomto presune velké gulové. V prípade, že by sa dohľadalo v logu, za akú hodnotu bol mapart kúpený, nemôžu byť vrátene peniaze z akého dôvodu?
-L
IGN: Obchodnik003
Legenda02 said:saffers said:Zdravím,
S tým že hráči, ktorí postavia takýto mapart a následne to predávajú na tom zarobia, a hráči, čo to kúpia, majú pri tomto presune velké gulové. V prípade, že by sa dohľadalo v logu, za akú hodnotu bol mapart kúpený, nemôžu byť vrátene peniaze z akého dôvodu?
-L
Nie je pravda že by hráči čo mapy vytvoria na tom zarábali. Človek čo mapu postaví, vie koľko práce do toho dal a dá aj príslušnú cenu, niekto to kupi raz a spraví kópie ktoré predáva za nizsiu cenu. Preto ak by mal niekto dostať odškodnenie tak majiteľia resiek mapartov a pod. ale práve tí mali možnosť svoje maparty presunúť na S3. Navyše neraz boli obchody sprostredkované spôsobom "ktorú chceš" - "túto" - "60K" - "/money pay 60000", nedalo by sa to pravdepodobne nájsť v logu, určite nie všetky.
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003