Žiadosť o unban • Minicraft.cz

filiman1
VIP

1 postů
0 reputace

IGN: 1filiman1
Od filiman1 » přes 5 let

Bol som zabanovaný na 4 dni čo chápem a potom  som sa na server pripojil s mojim 2,účtom a bol znova zabanovaný Adminom Davies20_ a myslim si ze tento ban nebol voči mne fér pretože prečo by sa malo ako obchadzanie banu počítať to ,že mam 2 účty? 

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 5 let

O unban jsi si měl zažádat na první účet pokud si myslíš, že je neoprávněný, to že jsi se připojil přes jiný účet znamená že jsi obcházel ban na tom prvním.

Pokud si ale myslíš že jsou neoprávněné napiš si unban podle osnovy zde.

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 5 let

Ahoj, 

odporúčala by som si dôkladne prečítať všetky pravidlá, nie sú tu na ozdobu. Ak si si myslel, že si dostal ban neprávom, nemal si sa pripajáť cez iný účet, ale podať si žiadosť o unban. A k tvojej otázke, prečo by sa to malo brať ak obchádzanie banu - čo iné to podľa teba je? Ten ban je na to, aby ťa "udržal mimo severa" a je úplne jedno za aký účet. Každopádne, nabudúce si aspoň skús napísať žiadosť o unban podľa osnovy.

S pozdravom, Irie

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 5 let

Zdravím, 

děkuji za žádost o unban..

Dne 28/8 jsi dostal na nicku 1filiman1 ban za griefing od kaktusatora, poté ses hned připojil byl na Survivalu pod nickem filiman1 a bavil ses s někým v chatu..

Jelikož jsi měl v tu dobu stále aktivní ban na svém účtu, daný problém se řeší IP banem. Takže tvoji žádost zamítám.

Díky a přeji příjemný zbytek dne. Davies //uzamykám

TheBecky > tenDawidoff