UNBAN NunoGXD • Minicraft.cz

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

IGN: NunoGXD
Od NunoGXD » přes 4 let
Pokud vim tak jsem dostal ban kuli tomu že jsem afkoval a klikal na jedno místo takže tady řešíte teda hak jsem klikal jo nebo jako nechapu vy mi date ban kuli tomu že jsem afkoval a klikal a pak napíšete že to je jedno jestly jsem afkoval nebo neafkoval tak ja si stoupnu vedle xp farmy budu afk budu mít v ruce meč a budu klikat do stropu 9 hodin tak dostanu ban jo ( ano chapu dostal jsem ban za to že jsem ziskaval emeraldy když jsem afkoval ale vy taky píšete že to je jedno jestli afkuju nebo ne takže bych očekaval nějakou domluvu

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

Od NunoGXD » přes 4 let
Prominte že davan 2 posty ale koukal jsem na historii unbanu a typek dostal ban za to že měl spawnery na takove ty típky co dropují totemy a dostal 7 dny ban a pak to lidy kupovaly a byl z toho problem ale tohle není takovy problem ano je to problem ale nic jsem neprodaval atd... on dostal ban na 7 dny ale prodaval totemy a byl z toho problem ale ja afkuju u farmy mam emeraldy nic s nima nedělam a dostanu 3 měsíce ban tak jako kde je zpravedlnost

irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 4 let

Ahoj,

evidentne si porušoval pravidlá servera, takže je na členoch AT, aký dlhý ti dajú ban. Spravodlivejšie by samozrejme bolo dohodnúť sa na dĺžke trestu pri konkrétnych prestupkoch, ale musíš pochopiť, že každý člen AT je iný a každý dáva inak dlhé tresty. (Samozrejme úplne noví väčšinou ani nevedia, ako dlhý trest je štandardný) Keď už chceš nejak obchádzať pravidlá, aspoň sa uisti, že sú zrovna prítomní tí, ktorí dávajú kratšie bany :D. Inak by som odporučila dôkladne si pravidlá prečítať - nie sú tu len na okrasu. A ďalšia vec - to, že boli získané itemy odobrané neznamená, že dostaneš unban, bola by to úplná blbosť. Ak niekto dostane trest napr. za reklamu v chate, neospravedlní ho len to, že po čase tá správa zmizne. Keby každému takto skrátili ban, hráčom by prestalo záležať na tom, či ho dostanú, alebo nie, veď predsa by im ho aj tak zrušili v polovičke a tým by samozrejme každý ban stratil zmysel. Dúfam, že si pochopil, prečo ten unban zrejme nedostaneš a čo si vlastne spravil zle. 

S pozdravom, Irie

Koolyc
Sponzor

67 postů
36 reputace

IGN: Koolyc
Od Koolyc » přes 4 let

Ahoj,

nechtěl jsem se původně vůbec vyjadřovat, ale už mi to nedá. Takže:

1. Když už víceméně o nás říkáš, že jsme neschopní, tak si prvně zameť před vlastním prahem. Gramatika a styl vyjadřování - hrůza. 

2. To, že jsi emeraldy neprodával jako jeden hráč totemy - to není omluva. Jenom protože jsi nestihl emeraldy zužitkovat, neznamená, že jsi nevinný.

3. Jestli jsi porušil to nebo ono pravidlo je vcelku jedno. Porušil jsi pravidlo - patří ti za to trest. To, že se z toho snažíš vykroutit, ti dvakrát nepomáhá. 

4. A to tvé vypisování na profily všech členů AT, ať ti dají unban, taky není úplně v pořádku.

Peace ✌️

E-Mail: Koolyc@minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
Koolyc said:

Ahoj,

1. Když už víceméně o nás říkáš, že jsme neschopní, tak si prvně zameť před vlastním prahem. Gramatika a styl vyjadřování - hrůza. 

2. To, že jsi emeraldy neprodával jako jeden hráč totemy - to není omluva. Jenom protože jsi nestihl emeraldy zužitkovat, neznamená, že jsi nevinný.

3. Jestli jsi porušil to nebo ono pravidlo je vcelku jedno. Porušil jsi pravidlo - patří ti za to trest. To, že se z toho snažíš vykroutit, ti dvakrát nepomáhá. 

4. A to tvé vypisování na profily všech členů AT, ať ti dají unban, taky není úplně v pořádku.

Peace ✌️

Porusit pravidla sice mohol, ale stale za obchadzanie AFK systemu trojmesacny trest nepripada do uvahy. Gramatika, milion tisic clenov AT maju horsiu gramatiku a nikto sa k nim nevyjadruje (resp. to, ake slova vyuzivaju a ako ich davaju do slovosledu, po niektorych sa neda ani citat a mam zabavu na nedelu, lustenie krizoviek) a oproti tomuto cloveku, z ktoreho som pochopil aspon pointu je to nic. K druhemu bodu, ok. Stvrty bod, v pohode, takychto tu uz bolo viac a urcite to svojim sposobom robil kazdy z nas z nostalgie dostat unban.

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

Od NunoGXD » přes 4 let
Impertubable sorry za jmeno nepamatuji 1. Gramatiku fakt neumím za to se omlouvam 2. konečně někdo kdo mě chape spousta lidí to dělalo a furd děla taky že když dostaly ban tak chtějí unban ale podle meho nazoru tohle není uražka ale ja si osobně myslím že davají vysoke bany a nechtějí bavat unban jen aby hrač jsi koupim unban 3. davate větší tresty za blbosty ale menší za važne problemy a to že když mě zabanuje hrač z A teamu a da my ip ban a omilem umře nic proti jen příklad a omilem umře tak ja budu mít do konce smrti ip ban protože říkate že ten kdo mu da ban tak ten ho unbane ale podle mě je to blbost a koukal jsem na komentaře pod tímto unbanem jsem tu noví takže promintě a lidy psaly že je to blbost a měl bych dostat unban ( ano včera už jsem to nezvladal tak jsem musel něco napsat takže jsem byl naštvaný protože už je zo 4 den a furd nic 4. pokud nedostanu unban na NunoGXD tak bych mohl dostat unban na jiních učtu mam tam ip ban za to že jsem se přišel zeptat za co jsem dostal ban a bum ip ban 5. mohli by jsme septat petyci na unban pokud se vybere dejmetomu 30 nebo 50 hraču tak bych mohl dostat unban chtělo by to nějak vyřešit co nejdříve max do večera už čekam 4 dny a furd jsem neslišel nic jineho než že jsem si ban zasloužil na 3 měsíce atd...... ( od A teamu) takže by to chtělo nějak vyřešit pokud to nepujde takto tak mužete navrhnout napad vy

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Pokiaľ sa ti sem dnes nevyjadrí člen, ktorý ťa zabanoval, tak to večer poriešim a vlákno uzamknem.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Koolyc said:

Ahoj,

Peace ✌️

Serus, hráč si myslím je vedomý toho, že nejaké pravidlo porušil, no nie je si vedomý toho, že porušil práve pravidlo o cheatingu. Za obchádzanie AFK systému sa zvykol dávať ban čo pamätám do tých 7 dní a + odobratie itemov, ktoré získal pomocou porušovania. Myslím si, že v tomto vlákne je zbytočne veľa komentárov typu: Tak či tak si pravidla porušil za čo máš mať ban. Takisto neviem, prečo v tejto konverzácii nepíše aktívne člen AT, ktorý by si to mohol dávno obhájiť alebo prípadne to vyriešiť skratením trestu a zmenením dôvodu.  

K tej tvojej jednotke, neviem prečo súdiš neschopnosť podľa gramatiky, rád by som vedeľ o tejto tvojej schopnosti viac, mi napíš do OS ako to robíš :P Myslím si, že ak hráč čaká 4 dni za vyriešením jedného banu na takto veľkom serveri, tak to nejaká neschopnosť je. Nehovoriac o tom, že na iných serveroch by sa tieto veci prešetrovali úplne inak.

"peace superman"
Legi

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

Od NunoGXD » přes 4 let

MILENAJETETA a Yomo jsou v tomto AT asi nejlepší lidi , měli by být příkladem pro ostatní AT členy

Koolyc
Sponzor

67 postů
36 reputace

IGN: Koolyc
Od Koolyc » přes 4 let

Na svolení safferse uzamykám! Byl udělen UB!

E-Mail: Koolyc@minicraft.cz