UNBAN NunoGXD • Minicraft.cz

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Podle mě se v podstatě jedná o autoclicker, sice hardwarový, ale to na situaci nic nemění, prostě si použil prostředek, který ti umožnil získat itemy podstatně snáze, než bys to dělal manuálně, ban si podle mě zasloužíš, jiná otázka je, jestli to trestat stejně jako cheatclienty. 

Desťa

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Jaaj, takže ja keď si polozim niečo ja myš aby mi to kopalo, zatiaľ si budem pri pc kukať niečo na mobile tak som cheater a používam autoclicker. Jaaj, viem chápem som na minicrafte.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Neviem ci ste si vsimli ako clenovia AT, ale viete o tom, ze ide zmenit tlacitko na na destroy v controls? Napr. na CTRL, zatazit ho a byt AFK. Hardwarovy autoclicker?:D:D Prosim?:D Neviem ako si tym mozes byt isty, ked hardwarovy a softwarovy nemaju odlisnost, iba z pohladu anticheatu sa to moze zdat ine, no v attacku nie. Ohladom toho, ziaden blb by nepouzival autoclick, pokial funguje teda zatazenie tlacitka a navyse, autoclicker funguje konstantne a resp. sa s autoclickom neda znicit block pokial sa nejedna o nejake ine typy, ktore su priamo spojene s minecraftom, no v momentalnej dobe neviem o ziadnom, ktory by tuto funkciu ponukal (zadarmo) a na vyssie verzie. Osobne si myslim, ze len strielate s gulometom, no vsetky rany su vedla a hadzete nezmyselne argumenty ako cloveka zabanovat viz. desting hore.

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

Od Desting_ » přes 4 let

Hojte, asi se úplně nechápeme, zřejmě moje chyba, já řeším otázku trestání hráčů za úpravy, ve smyslu zvýhodnění, nikoli samotného provedení, v otázkách autoclickerů se nijak hlouběji nevyznám narozdíl od tebe, takže mé označení manuální autoclicker jsem použil, protože přesnější termín pro to mě nenapadal. Otázku výšky trestu bych nechal na samostatném vláknu, samozřejmě mi nepřipadá stejné používání hackclienta, ale myslím si, že postihováno by to mělo být, třeba prostým odebráním itemů, ale když se na to podíváte zkrze optiku banujícího člena a vidíte člověka, který hituje neustále před sebe na  stejné místo a je AFK, tak je asi toto nemožné to rozlišit. 

PS: Co se týká key bindingu, tak ano vím, sám jsem to dříve dělal :)

Desťa

Napiš mi email

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

IGN: NunoGXD
Od NunoGXD » přes 4 let

TAKŽE CO ČEKÁM NA ODPOVEĎ UŽ 2 DNY JESTLI BAN DOSTANU A NEBO NE 

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

Od Desting_ » přes 4 let
NunoGXD said:

TAKŽE CO ČEKÁM NA ODPOVEĎ UŽ 2 DNY JESTLI BAN DOSTANU A NEBO NE 

Chápu tvé rozhořčení, ale dost členů členů AT je o prázdninách s rodinami a jsme tedy bohužel méně aktivní.

Omlouvám se, ale tohle není v mé působnosti, měl by se vyjádřit banující člen, pokud to neudělá, může to provést výše postavený člen, což já nejsem.

S Pozdravem 

Desting_

Napiš mi email

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
Desting_ said:

Hojte, asi se úplně nechápeme, zřejmě moje chyba, já řeším otázku trestání hráčů za úpravy, ve smyslu zvýhodnění, nikoli samotného provedení, v otázkách autoclickerů se nijak hlouběji nevyznám narozdíl od tebe, takže mé označení manuální autoclicker jsem použil, protože přesnější termín pro to mě nenapadal. Otázku výšky trestu bych nechal na samostatném vláknu, samozřejmě mi nepřipadá stejné používání hackclienta, ale myslím si, že postihováno by to mělo být, třeba prostým odebráním itemů, ale když se na to podíváte zkrze optiku banujícího člena a vidíte člověka, který hituje neustále před sebe na  stejné místo a je AFK, tak je asi toto nemožné to rozlišit. 

PS: Co se týká key bindingu, tak ano vím, sám jsem to dříve dělal :)

Desťa

Veď, jasne že by sa to malo trestať. Obchadzanie AFK systému, ale ak ozaj použil len toto, tak mať ban za cheating mi príde ako totálna hlúposť. Začnem kopať, vypojím si myšku teda sa mi to sekne a mam autoclicker, bomba :D 

ShadowBlade13
Hráč

19 postů
3 reputace

IGN: ShadowBlade13
Od ShadowBlade13 » přes 4 let

Upravené - nevhodné do tohto tématu

NunoGXD
VIP

12 postů
1 reputace

IGN: NunoGXD
Od NunoGXD » přes 4 let
Takže pokud bych byl postiženy a attacoval bych space a stal u xp farmy a attacoval tak bych dostal ban??? 2. pokud admin ktery mě zabanoval tak si musel všimnout sekery ktere byly zahoděne v rohu protože jsem nebyl 2 hodiny afk vždy jsem se pohl vyhodil sekery a zase attacoval takže jsem nebyl 2 hodiny afk ale např 15 min vyhodil jsem sekeru a zase 15 min afk takže to je dukaz 3. podle mě bych daval menší bany 3 měsíce je podle mě je to moc ja byt adminem tak max 7 dny už 3 dny se to řeší a furd nic 4. odebrali jste my peníze a ty věci takže už nemam usebe nic takže bych měl dostat unban

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

- O banovacím pořádku ty nic nevíš.

- To jestli jsi afkoval den nebo půl hodiny je jedno, získával jsi itemy zakázaným způsobem.

- To že ti byly odebrané věci neznamená že automaticky dostaneš unban, takhle to nefunguje.

A přidal bych že je podle mě jedno jestli používal software nebo něčím zatížil tlačítko, efekt to má stejný jen je to jinak provedené.