IGN: Desting_
Podle mě se v podstatě jedná o autoclicker, sice hardwarový, ale to na situaci nic nemění, prostě si použil prostředek, který ti umožnil získat itemy podstatně snáze, než bys to dělal manuálně, ban si podle mě zasloužíš, jiná otázka je, jestli to trestat stejně jako cheatclienty.
Desťa
v případě potřeby mě kontaktuj
IGN: panic_exe
Neviem ci ste si vsimli ako clenovia AT, ale viete o tom, ze ide zmenit tlacitko na na destroy v controls? Napr. na CTRL, zatazit ho a byt AFK. Hardwarovy autoclicker?:D:D Prosim?:D Neviem ako si tym mozes byt isty, ked hardwarovy a softwarovy nemaju odlisnost, iba z pohladu anticheatu sa to moze zdat ine, no v attacku nie. Ohladom toho, ziaden blb by nepouzival autoclick, pokial funguje teda zatazenie tlacitka a navyse, autoclicker funguje konstantne a resp. sa s autoclickom neda znicit block pokial sa nejedna o nejake ine typy, ktore su priamo spojene s minecraftom, no v momentalnej dobe neviem o ziadnom, ktory by tuto funkciu ponukal (zadarmo) a na vyssie verzie. Osobne si myslim, ze len strielate s gulometom, no vsetky rany su vedla a hadzete nezmyselne argumenty ako cloveka zabanovat viz. desting hore.
Hojte, asi se úplně nechápeme, zřejmě moje chyba, já řeším otázku trestání hráčů za úpravy, ve smyslu zvýhodnění, nikoli samotného provedení, v otázkách autoclickerů se nijak hlouběji nevyznám narozdíl od tebe, takže mé označení manuální autoclicker jsem použil, protože přesnější termín pro to mě nenapadal. Otázku výšky trestu bych nechal na samostatném vláknu, samozřejmě mi nepřipadá stejné používání hackclienta, ale myslím si, že postihováno by to mělo být, třeba prostým odebráním itemů, ale když se na to podíváte zkrze optiku banujícího člena a vidíte člověka, který hituje neustále před sebe na stejné místo a je AFK, tak je asi toto nemožné to rozlišit.
PS: Co se týká key bindingu, tak ano vím, sám jsem to dříve dělal :)
Desťa
NunoGXD said:TAKŽE CO ČEKÁM NA ODPOVEĎ UŽ 2 DNY JESTLI BAN DOSTANU A NEBO NE
Chápu tvé rozhořčení, ale dost členů členů AT je o prázdninách s rodinami a jsme tedy bohužel méně aktivní.
Omlouvám se, ale tohle není v mé působnosti, měl by se vyjádřit banující člen, pokud to neudělá, může to provést výše postavený člen, což já nejsem.
S Pozdravem
Desting_
IGN: ImB0T
Desting_ said:Hojte, asi se úplně nechápeme, zřejmě moje chyba, já řeším otázku trestání hráčů za úpravy, ve smyslu zvýhodnění, nikoli samotného provedení, v otázkách autoclickerů se nijak hlouběji nevyznám narozdíl od tebe, takže mé označení manuální autoclicker jsem použil, protože přesnější termín pro to mě nenapadal. Otázku výšky trestu bych nechal na samostatném vláknu, samozřejmě mi nepřipadá stejné používání hackclienta, ale myslím si, že postihováno by to mělo být, třeba prostým odebráním itemů, ale když se na to podíváte zkrze optiku banujícího člena a vidíte člověka, který hituje neustále před sebe na stejné místo a je AFK, tak je asi toto nemožné to rozlišit.
PS: Co se týká key bindingu, tak ano vím, sám jsem to dříve dělal :)
Desťa
Veď, jasne že by sa to malo trestať. Obchadzanie AFK systému, ale ak ozaj použil len toto, tak mať ban za cheating mi príde ako totálna hlúposť. Začnem kopať, vypojím si myšku teda sa mi to sekne a mam autoclicker, bomba :D
IGN: ShadowBlade13
IGN: NunoGXD
IGN: Qwuark
- O banovacím pořádku ty nic nevíš.
- To jestli jsi afkoval den nebo půl hodiny je jedno, získával jsi itemy zakázaným způsobem.
- To že ti byly odebrané věci neznamená že automaticky dostaneš unban, takhle to nefunguje.
A přidal bych že je podle mě jedno jestli používal software nebo něčím zatížil tlačítko, efekt to má stejný jen je to jinak provedené.