UNBAN • Minicraft.cz

Sebaa13377
VIP

4 postů
0 reputace

IGN: Sebaa13377
Od Sebaa13377 » přes 4 let

-Sebaa13377

-Dúvod banu urážanie serveru.

-20.8 (16:53) cca

- Davies20_ neschopný

-Dočasný i think

-No chcel by som unban kvoli tomu že sa na tento servere neriešia tpakille. som na serveri 15minut aj s hladaním IP kúpim si vip niekto mi dá veci portnem sa ku kamošovi a týpek ma zabije pretože mi zabranoval v stavbe? prvý ma hitol 3x neriešil som to išiel som to stavat a stál mi v medzere ktoru som chcel zastavat tak som ho hitol 2x aby som ho zhodil odtial a postavil blok.dostal soNo m odpoved od daviesa že to neni tpakill pokial ma nezabije ten dotyčný co ma portol tak odteraz budem robit tpakille takto ked to tu takto riešite na to som napísal Že tento server je pi****** a to som tam bol 15 minut aj s cestou.

No chcel by som unban kvoli tomu že sa na tento servere neriešia tpakille. som na serveri 15minut aj s hladaním IP kúpim si vip niekto mi dá veci portnem sa ku kamošovi a týpek ma zabije pretože mi zabranoval v stavbe? prvý ma hitol 3x neriešil som to išiel som to stavat a stál mi v medzere ktoru som chcel zastavat tak som ho hitol 2x aby som ho zhodil odtial a postavil blok.dostal soNo m odpoved od daviesa že to neni tpakill pokial ma nezabije ten dotyčný co ma portol tak odteraz budem robit tpakille takto ked to tu takto riešite na to som napísal Že tento server je pi****** a to som tam bol 15 minut aj s cestou. smiley

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let
Proč vůbec píšeš UB když jen nadáváš na server a AT, tpaKILL znamená že tě hráč zabije, nejen hitne... pokud chceš hrát na tom serveru možná si rozmyslí jak o něm budeš mluvit.

Sebaa13377
VIP

4 postů
0 reputace

Jen nadávam na server? nenapísal by som nič keby mi nedajú tpakill. keby ťa takto tpakillne a nedostane ani warning tak by si písal to isté tak ťa poprosím nekomentuj to pokial niesi admin.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Nechápem tomu. Ty riešiš tpakill, keď sa na teba hráč portne a zavadzia ti v stavaní?

Na takéto prípady stačí zadať príkaz res pset nick move f, aby ti neliezol po reske, prípadne sa niekoho spýtať,netreba hneď začať urážať server za to, že niekto na teba spravil tpakill, keď ťa ani nezabil.

Btw, pre ujasnenie. Tpakill - Tpa - teleport kill - zabitie = zabitie pri teleportnutí (nie blokovanie v stavaní) 

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Sebaa13377
VIP

4 postů
0 reputace

Práve to že ma zabil. :D

Sebaa13377
VIP

4 postů
0 reputace

A pokial viem /res set move f  funguje len vtedy ked sa hráč odpoji a bude sa chciet dostat zas do resky a nie hned.

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Nedává to smysl, píšéš že tě zabil PO TOM CO JSI DO NĚJ ZAŮTOČIL PRVNÍ jen proto, že ti zavazel. Ještě něco, to že něco napíšeš, pak to zkopíruješ a budeš mít to samé 2x v jednom UB ti nepomůže.

+ Že tento server je pi****** bych bral jako nadávání na server

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

Z mého pohledu je ban je oprávněný, to, že se ti stalo něco předtím neznamená, že by na tebe přestala platit pravidla. Pokud se ti událo nějaké příkoří, můžeš to nahlásit zde

PS: Pokud žádáš o unban, tak běžně o něm rozhoduje banující člen a pokud o něm budeš prohlašovat, například, že je neschopný, tak pochybuji, že to v něm vzbudí nějaké sympatie.

Desťa

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

ShadowBlade13
Hráč

19 postů
3 reputace

IGN: ShadowBlade13
Od ShadowBlade13 » přes 4 let

Nevhodný příspěvek, smazáno.

ShadowBlade13
Hráč