Unban = ban neprávem na ip • Minicraft.cz

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru. SadEmo
  2. Důvod banu. ůdajné obcházení banu (na té IP prý nejsem ani napsaný, neboť jsem se přes ban ani nemohl napojit.)
  3. Čas a datum banu. 11.5.2020 v 20:04
  4. Nick admina který ti udělil ban. JavorickyParek
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný IP
  6. Uveď proč chceš unban. Neprávem udělen
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? V Době banu jsem byl na dětském táboře spolku rebellion chrudimský kraj. tábor od 1.-15. srpna. Učastnil jsem se jako instruktor a cca 3 týdny nebyl na pc celkově. Ban je na ip, ze které hraju. Jsem nyní na týden u svých prarodičů (z domova mám jinou IP)
  8. Důkazní materiál (Nepovinné). Nebyl jsem přítomen nemohu mít nic. 

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 4 let

Zdravím, 

díky za žádost o unban..

Jelikož už je trochu pozdě a nechci tu být už takhle pozdě chci se tě zeptat..

Byla by možnost, že bysme se na to koukli zítra dopoledne hned nebo chceš ještě dneska nějakou chvilku hrát?

Díky předem za odpověď.

Davies

TheBecky > tenDawidoff

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 4 let

Mě je to fuk takhle.. Zítra jedu na večer od prarodičů k otci.. (neboli zase jiná IP) XD ale hele.. u prarodičů chci si někdy zahrát.. dneska přežiju na valorantu a nevadí párku zítra se na to podívej prosím :)

Kontakt

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

Dobrá, děkuji za ochotu.. jelikož jsem byl aktivní a věděl jsem o tom dopředu, že budeš psát, tak jsem chtěl alespoň odpovědět a domluvit se s tebou nějak.

Sám žádný ban nemáš, na té IP, kterou mi posílal Legenda je IP ban, ale je tam taky velké množství dalších herník nicků, takže nechci takhle v noci udělat nějakou chybu.

Zítra během dopoledne se na to koukneme a věřím, že to dopadne v pořádku.

Díky ještě jednou za odpověď a pokud to půjde, přeji příjemný zbytek večera.

Davies

TheBecky > tenDawidoff

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

Dobré ráno přeji..

Takže začneme, nejprve se tě zeptám na nějaké ověření IP nebo na jaké IP budeš hrát prosím.

Měl by tam být IP ban, takže to zatím sedí, prosím tedy, udělej mi nějaký screen z té IP nebo nějak jinak ověřit prosím.

Předem díky za spolupráci, 

Davies

TheBecky > tenDawidoff

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 4 let
1. Nejsem u pc momentálně 2. Když nejsem ani na té ip zaregistrovaný pod nickem SadEmo. Neznamená to že až dnes přijedu k otci a budu tam mít zas jinou IP tak se mi půjde připojit? 3. Ip co jsem posílal legendovi a ten jí předal tobě, je ip kterou mi to ukázalo na webu. Ta je platná. Je to síť od mých prarodinet nějak od města nebo nějak tak teď si nejsem jistý. 4. Po obědě bych měl být na pc. 5. Přidej si mě na discordu prosím DeathSign#0135 bude to lepší domluva a i tam bych ti poslal screeny. Na discordu jsem dost často a pokud mě máš už v přátelích tak jen napiš díky.

Kontakt

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 4 let

Omlouvám se za double post, ale už jsem u prarodičů u pc. Norálně hraji z domova ale i zde mám někdy notebook. Párku dnes na večer už budu připojený na jiné IP a to u otce zkusím tam jestli to jde. Screen s moji IP nyní (prarodičů) ti pošlu do oukromé zprávy.

Kontakt