IGN: SadEmo
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: tenDawidoff_
Zdravím,
díky za žádost o unban..
Jelikož už je trochu pozdě a nechci tu být už takhle pozdě chci se tě zeptat..
Byla by možnost, že bysme se na to koukli zítra dopoledne hned nebo chceš ještě dneska nějakou chvilku hrát?
Díky předem za odpověď.
Davies
TheBecky > tenDawidoff
Mě je to fuk takhle.. Zítra jedu na večer od prarodičů k otci.. (neboli zase jiná IP) XD ale hele.. u prarodičů chci si někdy zahrát.. dneska přežiju na valorantu a nevadí párku zítra se na to podívej prosím :)
Dobrá, děkuji za ochotu.. jelikož jsem byl aktivní a věděl jsem o tom dopředu, že budeš psát, tak jsem chtěl alespoň odpovědět a domluvit se s tebou nějak.
Sám žádný ban nemáš, na té IP, kterou mi posílal Legenda je IP ban, ale je tam taky velké množství dalších herník nicků, takže nechci takhle v noci udělat nějakou chybu.
Zítra během dopoledne se na to koukneme a věřím, že to dopadne v pořádku.
Díky ještě jednou za odpověď a pokud to půjde, přeji příjemný zbytek večera.
Davies
TheBecky > tenDawidoff
Dobré ráno přeji..
Takže začneme, nejprve se tě zeptám na nějaké ověření IP nebo na jaké IP budeš hrát prosím.
Měl by tam být IP ban, takže to zatím sedí, prosím tedy, udělej mi nějaký screen z té IP nebo nějak jinak ověřit prosím.
Předem díky za spolupráci,
Davies
TheBecky > tenDawidoff
Omlouvám se za double post, ale už jsem u prarodičů u pc. Norálně hraji z domova ale i zde mám někdy notebook. Párku dnes na večer už budu připojený na jiné IP a to u otce zkusím tam jestli to jde. Screen s moji IP nyní (prarodičů) ti pošlu do oukromé zprávy.