Unban - x1nL0ve_ • Minicraft.cz

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

IGN: x1nL0ve_
Od x1nL0ve_ » přes 4 let
1. x1nL0ve_ 2. Hodne moc TNT a griefing ci co 3. 18 srpna nebo co to je za mesic v 20:51 4. Davies a nejaky cisla, ty neumím, sorry 5. Docasny 6. Je normalni, ze dostanu ban za staveni? Nic nevhodného to nebylo a to, ze je stavba z TNT neznamena, ze chci griefovat. V pravidlech jsem nenašel nic, ze by se nesmelo stavet z TNT. 7. Protoze jsem v pravidlech nenasel, ze je zakazano si stavet

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count. 

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 4 let

Zdravím, t

díky za žádost o unban..

Nechal jsi po sobě na Survivalu velké množství TNT v kostce, hrozilo velké ohrožení krajiny a mohly vzniknout další problémy.

Našel to jeden hráč a byl tak hodný, že kontaktoval AT a neodbouchnul to. Takže tímto to beru jako pokus o griefing, bylo to bez resky, mohl to kdokoliv odbouchnout a stejně by to šlo za tebou.. Máš to na pár dní, tak to ber, prosím, jako ponaučení.

Takže tvoji žádost o unban zamítám.

Přeji příjemný zbytek dne, Davies

TheBecky > tenDawidoff

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

Od x1nL0ve_ » přes 4 let
Aha? Ty jsi nějaká nová Jolanda? Pokud ano, tam si tu tvoji kouli strč zpět do řitního otvoru. Od kdy postavení TNT = griefing? Tell me . Bereš to jako pokus o griefing, jo? Ukaž mi, kdy jsem se pokusil griefovat tedy.

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count. 

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Už len voči tomu, že hráč sa nevie správať by som mu určitú čiastku z banu nechal.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

Od x1nL0ve_ » přes 4 let
@MILENAJETETA řekl jsem jen pravdu 😉😉😉😉

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 4 let

Zdravím,

Na svém původním trestu trvám, tvoje stavba byla nebezpečná pro celý Survival. Takže dané vlákno uzamykám, tvůj trest vyprší k původnímu datu.

Pokud to chceš dát řešit a obhajovat to, že jsi po sobě nechal asi 15x15 velkou kostku TNT na Survivalu bez resky, 

kontaktuj mě prosím na javorickyparek@minicraft.cz

Z mého pohledu to je vše, přeji příjemný zbytek večera.

TheBecky > tenDawidoff