IGN: GejmronCZ
Hey guys XDDDD Chill kruci :D
Je to sranda, ale je hustý jak jste se hnedka ozvali XD
Ovšem....Legi... většinou to tak je hele, co si budem. Tím nemyslím ty, co tam programujou, ale ty co tam jen hrajou. Jako jasně, každýho baví něco jinýho (Tobiasi, MC není ani zdaleka jediná hra, co hraju...momentálně tu brutálně ujíždím na Horizon Zero Dawn).
BTW Aile, vim co to je...nikdy bych takovou hnusnou smrt PC neudělal. Samozřejmě to je jen můj názor, nikomu ho necpu, ačkoliv si myslím, že zrovna tohle nemělo nikdy spatřit světlo světa :D ¯ _ (ツ) _ / ¯
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: Dxpa_
IGN: Amelii_
Vubec nechapu, proc se zde hadate o robloxu. Hrac se prisel rozloucit, no mozna take zustane. Gejmrone ty se nemas co navazet do hracu, nikdo z vas, se nema navazet do někoho, koho vlastne ani nezna, Jak to ma vetsina z vas ve zvyku. Sebanovi bych doporucila aby si sehnal nejakou pomoc, a nejen u pocitace ale i napriklad psychiatra, omlouvam se jestli to ted bude trochu nevhodne, ale vsimla jsem si co nejakym hracum pises, ze mas depky a podobne. Gejmrone ty jsi tez adept na facku, jak uz rekl i Toast, pokud nemas nic chytreho na srdicku tak se ani neozyvej. Zacali jste se tu hadat, jen kvuli tomu, ze tento hrac hraje roblox. Ze ''fuj'' Delas si nazory predem, aniz by jsi to nekdy vubec hral. Uz vidim, jak tu vypisujes, to ze jsi to hral, no pokud mas nejakou inteligenci, tak urcite vis, ze sve nazory na veci ktere se nam nelibi, si mame nechat pro sebe.
- Dal se jiz vyjadrovat nebudu, rekla jsem si totiz svy.
Šulínek.
IGN: AileXXX
IGN: Amelii_
AileXXX said: Wtf? Tu se nikdo nehadal? Jsme jenom napsali svoje názory, hádka vypadá úplně jinak.@Amelii_ jak jsi psala, že se nemá (Gejmron)navážet do nikoho, koho nezná, jak můžeš napsat, aby si (Sabo) našel psychiatra?
Depky, psala jsem ti to tam. Sorry jako :-)
Šulínek.
IGN: panic_exe
Vlakno netreba zamykat vdaka par dementov, ktory sa nevedia vpratat do koze, ked autor do toho prakticky nie je nijak angazovany. Roblox kecy si nechajte niekde inde, predmet postu je rozlucit sa teda aspon z toho co som sa docital. Gejmron je clovek, ktoremu netreba nic vysvetlovat, aj tak si bude mliet svoje a bude vzdy najlepsi viz. je to najlepsi builder, popredny pvper a neviem co vsetko. Angazuje sa do vsetkeho, pcha do vsetkeho nos a ku vsetkemu musi mat prihluple poznamky ako sa mu nic nepaci a je to v podstate alibista.