IGN: panic_exe
tvujprinc_ said:imperturbable said:tvujprinc_ said: Omlouvám se, že se vyjadřuji v sekci, kde bych se vůbec neměl vyjadřovat, ale je velký kentus, že výmluva, proč ss už hračce nemusíš dělat je, že od banu uběhlo už pár dní. Hráčka ban dostala večer, tak asi těžko tohle bude řešit večer. A o žádost si napsala hned další den........ Spíš tobě Luki trvalo se k věci vyjádřit skoro den a proto už je asi ss zbytečný. A jak vidím, tak to banování legit hráčů se už rozjelo ve velkém, když jsem měl já od tebe ban. Na ss jsem čekal 4 dny, a nebyl žádný problém..... Tak wtf. Přeji pěkný den.Aj ked sa ti to holt nepaci, no po restarte minecraftu alebo rovno pocitacu to nema vyznam, pretoze stringy sa kazdym restartom mazu a preto nema vyznam riesit SS. Pri tvojom SS si mohol a nemusel pouzivat cheaty, lebo pokial hracka pouzivala ghost, osobne pochybujem ze ho 100ry_ najde. Pokial k tomu ma patricne dokazy coz aj ma ako tu spominal, tak nie je jeho povinnostou mu tu prehliadku robit rovnako ako to bolo u mna. Nechapem odkial beries tu istotu ze je hracka legit.
Děkuji za info, tohle samozřejmě vím. Ale je dost stupudní, že MiniCraft ss možnost nabízí, ale když dojdete za Atmem, aby Vám ss udělali, pro ověření legit hraní, tak Atmu stačí video, které člen jaksi neumí sestříhat, a nemůže ho hodit veřejně kvůli msg a sc. Byl by to stejný případ jak u mě, na videu, které mělo sloužit jako důkaz, který mě měl usvědčit z "cheatingu". Tak zde cheaty viděl jen Luki.
Když už ta možnost tu je, tak wtf. (Tím pádem tu je úplně zbytečně možnost ssu)
,,Pri tvojom SS si mohol a nemusel pouzivat cheaty, lebo pokial hracka pouzivala ghost, osobne pochybujem ze ho 100ry_ najde." Wtf, ona tk nemusí používat cheaty jak já před mým ssem , co toe za blud a ghost cheaty ok, to jsem mohl mít i já a každý druhý hráč. Samozřejmě tu ta možnost je, že ghost mohla používat.
Nebyl by to problém, kdyby Luki mi na ig sám nenapsal, že ať si hráčka požádá o unb. na forko, a že ss, jí pak udělat může.... A asi je true, že když se člen vyjádřil docela pozdě, tak ss už je zbytečný.
A v jejím legit hraní si můžu být jistý jak chci, dokud neuvidím to video, kde je zaplý blatant, a reachuje na 3+ blocků.
Přeji pěkný den.
Video ti bohate staci na to, aby si niekoho zabanoval bez SS a takto to chodi vzdy. Existuju clienty ktore ten SS dokonca vedia krasne obist a client developeri makaju na tom, aby ich client bol undetectable, existuje trilion a trilion private clientov, ktore holt sa tazko v SS najdu kedze neexistuje public path ako to v SS najst. Osobne som proti hracke hral a bolo mi do placu preco radsej nezvolila liquidbounce a neskakala tam ako zajac a popritom sa v chate smiala ze je legit.
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
súhlasim bohato s toastom.
Požiadam iného člena AT, nech mi to teda zamaže a môžem to tu potom dodať. Btw princ, jak môžeš vedieť či je alebo nie je legit? To, že napríklad proti tebe nezapne ešte neznamená, že cheaty nemá.
100ry
Hey G
IGN: ImB0T
Pardon, že sa tu vyjadrujem. No na videu podla mna žiaden hack nie je. Hráč tam mal najprv ping, potom mu to občas nejako seklo - zrejme lagy. Ty si horel, tak ťa to dosť sekalo - čo si myslím môže mať za následok aj pár čudných hitov od hráčky, ktorých som si všimol možno 2.
Osobne si teda nemyslím, že je vidieť u hráčky nejaký cheat. Toľko z mojej strany;)
Ahoj,
tož tvoj názor, brať ti ho nebudem. Ja tam proste niečo unlegit vidím. Pingom to teda fakt moc nie je, tam sa sekáš už keď tam je pár hráčov, tuším okolo 5. Osobne si myslím, že do toho moc nevidíš, keďže 1.9 pvp moc nehráš. Ale každopádne ďakujem za názor.
100ry
Hey G
IGN: GejmronCZ
Zdravím, pardon ale musel jsem se podívat na videjko. Tedy můj názor je, že nic nemá. Ovšem až na 1 pochybný hit v 1:46 - 1:50 jak letí vzduchem a ještě dostane.
Krom toho si nemyslím, že má reach.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: panic_exe
GejmronCZ said:Zdravím, pardon ale musel jsem se podívat na videjko. Tedy můj názor je, že nic nemá. Ovšem až na 1 pochybný hit v 1:46 - 1:50 jak letí vzduchem a ještě dostane.
Krom toho si nemyslím, že má reach.
Nikto tu neriesi ziaden hit, asi nevies ako reach funguje prosim fakt sa nevyjadruj do postov do ktorych ta vobec nic a vies o tom nic. Vazne si zajdi na survival a funcreative ako tam chodis, postav domy a nepoucuj ludi o hitoch. Ked clovek cheatuje, cheatuje furt pocas boja a nie len v castiach. Krasne je tam vidiet aimassist alebo neico na styl uplne zleho triggerbota. Jej crosshair placement sa absolutne nezhoduje s tym ako hituje a ked sa pozries, jej hlava sa po hite zastavi a nepokracuje, coz znaci ze jej v aime nieco pomaha. Reach neviem, to by tu musel byt anticheat, ale cheatovat cheatuje
IGN: drxgsobsession
Zdravím, s hráčkou jsem se bavil na IG a řekla mi že celou dobu hraje na lunaru, když jsem se pak díval na poslední odinstalovaný věci z počítače, tak jsem našel odinstalovaný programy/obrázky prostě cokoliv asi 2 dny před banem, když jsem se pak díval na video tak mi nepřišlo nic divného a to jsem PVP hrál až na některé části které tu už někdo napsal.
Hráčka hraje i na LabyModu a ano vím že vše se dá bypassnout i ten slavný Lunar a LabyMod.
Jen bych chtěl připomenout že sem by se nemělo psát, tedy pokud neposíláme další důkazy, vím že bych se tu vyjadřovat neměl též ale když už si tu píšou ty svoje názory tak proč ne.
edit: Ještě bych chtěl připomenout, že když se někdo zlepší, tak to neznamená že má automaticky cheaty.