IGN: TobisMiner
Ahoj,
vím, že jsi nechtěl, aby jsem psali hráči, ale mně to prostě nedá.
Pošleš mi do PM, název serveru, který má propojenou Java edici s Pocket edicí? Tohle mě fakt zajímá, protože to prakticky nemůže fungovat, nebo by to zabralo tolik práce, že by jsi radši udělal jeden Java server a druhý Pocket Edition server (takhle to má většina "větších" zahraničních serverů)
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
IGN: GejmronCZ
Twiniik said:Hele úplně... Prostě když tomu nerozumíš, tak tady prosím nepiš, je to určené pro AdminTeam, který si s tím pomůže. :)
Tím chceš říct jako co? Jsme v těchto ohledech stejně znalí jako AT. AT není žádné vševědoucí božstvo, taky to jsou lidi a taky spoustu věcí neví jako my všichni ostatní. Navíc toto vlákno nemá vpodstatě se serverem absolutně nic společného. Doporučuji ho přesunout do Koš a Offtopic. Čus
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: ImB0T
Gejmron, zmierni hormóny už. V poslednom čase tu robíš z každého blbca. Saff a pár členov v AT sú určite zbehlejší v týchto veciach ako ja alebo ty. Takisto neviem, prečo tu píšeš aby sa to niekam presunulo. Hráč si chce zahrať na serveri cez mobil a keď mu to na iné servery ide, chcel by zahrať aj na mini. Preto to napísal sem, lebo to osobne berie ako chybu.
"Čus"
IGN: saffers
IGN: Twiniik
saffers said:Zdravím,
v tuto chvíli se nelze na server připojit skrze Bedrock edici. Nicméně existují i některé zmíněné neoficiální alternativy buď pouze pro chat nebo plnohodnotné hraní Java edice ve verzi 1.7 na telefonu.
Zdravím,
Děkuji moc za odpověď, ale napíšu ti o tomhle na tvůj e-mail jestli můžu, dobře?
Proto bych teda požádal o LoCk. ;)
Twiniik ;3
-Twiniik "Každý člověk si umí najít svojí cestu."
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz