Nefunguje Minecraft pocket Edition. • Minicraft.cz

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Ahoj,

vím, že jsi nechtěl, aby jsem psali hráči, ale mně to prostě nedá.

Pošleš mi do PM, název serveru, který má propojenou Java edici s Pocket edicí? Tohle mě fakt zajímá, protože to prakticky nemůže fungovat, nebo by to zabralo tolik práce, že by jsi radši udělal jeden Java server a druhý Pocket Edition server (takhle to má většina "větších" zahraničních serverů)

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let
Twiniik said:

Hele úplně... Prostě když tomu nerozumíš, tak tady prosím nepiš, je to určené pro AdminTeam, který si s tím pomůže. :)

Tím chceš říct jako co? Jsme v těchto ohledech stejně znalí jako AT. AT není žádné vševědoucí božstvo, taky to jsou lidi a taky spoustu věcí neví jako my všichni ostatní. Navíc toto vlákno nemá vpodstatě se serverem absolutně nic společného. Doporučuji ho přesunout do Koš a Offtopic. Čus

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Gejmron, zmierni hormóny už. V poslednom čase tu robíš z každého blbca. Saff a pár členov v AT sú určite zbehlejší v týchto veciach ako ja alebo ty. Takisto neviem, prečo tu píšeš aby sa to niekam presunulo. Hráč si chce zahrať na serveri cez mobil a keď mu to na iné servery ide, chcel by zahrať aj na mini. Preto to napísal sem, lebo to osobne berie ako chybu.
"Čus"

saffers
Majitel

5694 postů
7899 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

v tuto chvíli se nelze na server připojit skrze Bedrock edici. Nicméně existují i některé zmíněné neoficiální alternativy buď pouze pro chat nebo plnohodnotné hraní Java edice ve verzi 1.7 na telefonu.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Twiniik
Sponzor

24 postů
8 reputace

IGN: Twiniik
Od Twiniik » přes 4 let
saffers said:

Zdravím,

v tuto chvíli se nelze na server připojit skrze Bedrock edici. Nicméně existují i některé zmíněné neoficiální alternativy buď pouze pro chat nebo plnohodnotné hraní Java edice ve verzi 1.7 na telefonu.

Zdravím,

Děkuji moc za odpověď, ale napíšu ti o tomhle na tvůj e-mail jestli můžu, dobře?

Proto bych teda požádal o LoCk. ;)

Twiniik ;3

-Twiniik          "Každý člověk si umí najít svojí cestu."

SteamYoutube

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Na žiadosť zamknuté. Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA