MyDarkDesires (Moderator) - nadávky • Minicraft.cz

catgirlsaresweet
Sponzor

17 postů
11 reputace

IGN: catgirlsaresweet
Od catgirlsaresweet » přes 4 let

@MyDarkDesires 

jmeno
Sponzor

11 postů
7 reputace

IGN: zynexik
Od jmeno » přes 4 let
TheMonkey said:

Zdravím.

Zynexik nemáš právo soudit chování ostatních lidí, když si dnes na minihře Survival vyhrožoval moderátorovi Koolyc. Cituju "Koolyc já ti zapálím dům"

A za money si chtěl rozdávat facebook builderky Amelii_.

https://ctrlv.cz/r884

S pozdravem TM.

Zdravím, myslíš si, že jsem to bral vážně? ne. byl to pouze vtip.

TheMonkey
Hráč

16 postů
15 reputace

IGN: TheMonkey
Od TheMonkey » přes 4 let

@zynexik ale Desír to taky mohl brát ze srandy a ty ho hnedka nahlašuješ. :DD

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Bože, házíte tu špínu na sebe ze všech stran jako prasata, dost už!

Jeden nezná print screen a druhej to má zase cutnutý, to je výběr... Co jsem viděl, tak obě věci nebyly myšleny vážně. Protože jsem sám hráč LoLka, tak docela teda chápu Darka.

Jako je fakt, že tohle asi napsat úplně neměl, ale zase vidíme jen kousek chatu. Podle předlohy pro nahlašování tu je toto "​Důkaz musí být neupravený, tzn. nesestříhané video nebo neořezaný screen.".  Pro úplnější přehled bych doporučil ostatním členům se podívat do LB nebo by měl hráč předložit screen celého chatu. (já u toho nebyl)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

jmeno
Sponzor

11 postů
7 reputace

IGN: zynexik
Od jmeno » přes 4 let
GejmronCZ said:

Jeden nezná print screen a druhej to má zase cutnutý, to je výběr... Co jsem viděl, tak obě věci nebyly myšleny vážně. Protože jsem sám hráč LoLka, tak docela teda chápu Darka.

Jako je fakt, že tohle asi napsat úplně neměl, ale zase vidíme jen kousek chatu. Podle předlohy pro nahlašování tu je toto "​Důkaz musí být neupravený, tzn. nesestříhané video nebo neořezaný screen.".  Pro úplnější přehled bych doporučil ostatním členům se podívat do LB nebo by měl hráč předložit screen celého chatu. (já u toho nebyl)

Zdravím, moderátor napsal, že je to demence. větší screenshot nemám.

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 4 let

GejmronCZ said:

Zdar, stačí když napsal čas a datum.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Ako pozerám, rozprúdila sa tu vskutku zaujímavá debata. Je pravdou, že MyDarkDesires to mohol myslieť len humorne, no i tak je to niečo, čo by sa nemalo stať z pozície člena AT, i keď uletieť takéto niečo môže každému. 

Taktiež jedná sa o FC, kde sú takéto diskusie celkom bežné i urážky, no i tak z AT strany by to malo byť minimálne.

Navrhnem nejaký menší trest pre MyDarkDesires, aby sa to do budúcna neopakovalo.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 4 let

Zdravím, s moderátorem to vyřeším.

Aby zde nevznikali zbytečné hádky vlakno zamykám.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz