IGN: ImB0T
IGN: TheMonkey
Zdravím.
Zynexik nemáš právo soudit chování ostatních lidí, když si dnes na minihře Survival vyhrožoval moderátorovi Koolyc. Cituju "Koolyc já ti zapálím dům"
A za money si chtěl rozdávat facebook builderky Amelii_.
https://ctrlv.cz/r884
S pozdravem TM.
@Legenda02 já mu to právo neberu, jen říkám že by si neměl vyjadřovat k chování ostatních hráčů, když sám se nechová nejlépe.
TM.
No, tak prečo sa potom vyjadruješ ty? Čo pozerám, tvoj zoznam trestov nie je tiež bohvie aký. Niečo odcudzuješ a sám to robíš. Tiež mi občas uletí nejaké slovo, to teraz sa nemôžem vyjadrovať ku niekomu, kto má post moderátor a zjavne sa nevie chovať?
Souhlasím, že můj banlist není nejlepší ale najdi screen, kde jsem se za poslední měsíc choval špatně.
A každý má právo se vyjádřit, ale když se vyjadřuje hráč co nadává každej den, chová se nevhodně atd... Nebral bych to od hráče vážně.
Čo pozerám, zynexik má menej pestrý zoznam trestov, ako ty. Preto možno bude lepšie nechať to tak, zbytočne sa hrnieš do niečoho, čo vlastne si nevieš normálne odargumentovať. Moderátor sa vyjadril neslušne a mal by poniesť následky. To, že zynexik sa nevie chovať je druhá vec, no on na serveri nie je na to, aby tu "moralizoval" a dohľadal na slušnosť hráčov - čo má robiť moderátor.
Z mojej strany všetko, pekný deň.
IGN: panic_exe
Prestante tu jakotat, nie je to predmet vysetrovania. Moderator sa zachoval zle a preto by mal dostat trest. Neriesi sa tu hrac ale moderator, pokial chcete riesit hraca vytvorte si novy topic.