FLY • Minicraft.cz

ExBro
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: ExBro
Od ExBro » přes 4 let

Dali mi ban za fly, ale dakto v dňa 2.8.2020 zakúpilpre všetkých fly na 24hodin a každý v chate písal: ,,Jéj"....... a inakšie 

dal som /fly a povolilo mi to ael potom o 19:44 za zabanoval administrátor za fly 

ExBro
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: ExBro
Od ExBro » přes 4 let

A taktiež ma už zabanovali na inom účte na 2 mesiace a aj na tomto účte ma zabanovali na 2 mesiace :(

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 4 let

Zdravím, prosím napíš to dle osnovy.. díky

1. Tvůj nick na serveru.
  2. Důvod banu.
  3. Čas a datum banu.
  4. Nick admina který ti udělil ban.
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP).
  6. Uveď proč chceš unban.
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný?
  8. Důkazní materiál (Nepovinné).

// E: Mohu potvrdit ze FlyBooster je zakoupen, ale nevim zda ten ban mas opravdu za to. Pockame na vyjadreni MILENAJETETA

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,Doložím kľudne video, kde si lietal a cez príkaz to ukazovalo, že fly nemáš zapnutý. Taktiež lietal si pomerne rýchlo, čo nedokážeš pri normálnom /fly.

Milenoš

Edit: Ako pozerám, tak dôkaz z nejakého divného dôvodu nehce otvoriť, tak ti hodím teda unban. Čo sa týka banu o ktorom si písal, o tom druhom. Ak je ban aktívny, tak neobchádzaj ban a radšej tiež požiadaj o unban.

Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
MILENAJETETA said:

Ahoj,Doložím kľudne video, kde si lietal a cez príkaz to ukazovalo, že fly nemáš zapnutý. Taktiež lietal si pomerne rýchlo, čo nedokážeš pri normálnom /fly.

Milenoš

Edit: Ako pozerám, tak dôkaz z nejakého divného dôvodu nehce otvoriť, tak ti hodím teda unban. Čo sa týka banu o ktorom si písal, o tom druhom. Ak je ban aktívny, tak neobchádzaj ban a radšej tiež požiadaj o unban.

Milenoš

Prepáčte mi, že tu píšem. No pri tom príkaze to dosť blbne, ohľadom toho /fly, to sa riešilo ešte keď som bol v AT. Len ak by si nevedel do budúcna :D