IGN: ImB0T
Zdravím,
na Oneblocku sme si za drahé peniaze kúpili firmy, ktoré tak boli ospevované. Po kúpení to šlo asi 1 či 2 dni, no a prišlo sa na chybu. Bolo to nejako začiatkum júla. Je august, chyba stále nie je opravené, z firmy mám tak maximalne veľké hovno a to, čo som dal do inkasa, som prerobil. Hráči tu píšu návrhy všelijaké minihry a neviem čo, no jednú chybu v plugine za mesiac nie je schopný developer team spoločne s majitelom opraviť. Pýtam sa teda, dočkám sa? Alebo skôr skončím hrať na serveri, ako sa chyba opraví?
Už dlhšie zvažujem, že to tu napíšem. Nemám nič proti, že developer má aj svoj vlastný server. No ak nastane nejaká chyba na serveri, očakávame, že sa opraví do pár dní. Čo si myslím, že na iných serveroch (kde hraje toľko hráčov) by to bolo do 48 hodín opravené.
Ďakujem
(Ak sa do stredy nedočkám opravy, budem požadovať vrátenie penazí za firmu)
Legi:)
IGN: Amelii_
Upřímně, také mi začíná vadit, jak si ''náš'' ''DEVELOPER'' nebo jak si říká, dělá co chce a kdy chce.
Vlastní server má, to ano, ale za poslední dobu toho jak tak koukám, moc neudělal.
Hráči na survivalu moc dobře vědí, že tomikko má práva které má mít POUZE AT. Vysvětlíte mi někdo prosím, proč tento člověk je ještě stále v AT?
A moc dobře vím, že v tomhle nejsem sama, jsem zvědavá, kdo se ještě z AT odhodlá se tu vyjádřit k developerovi.
Za mě všechno ._.
Být váma tak to opravím, díky
Šulínek.
IGN: tophx_
Zdravím, nevím kdo ti to "ospevoval".
Jestli chceš zpět peníze kontaktuj mě v SZ na webu.
Event system bude odebrán do updatu na 1.16.
Nevím teda co to má společné se serverem co mám... absolutně nic, stačilo by jen pochopit že jsou prázdniny.
Ješte si jdu zaházet sněhové koule na GunGame, ahoj.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: panic_exe
Bezte sa hrat na pieskovisko skakaciu skolku a nespamujte tu forum vasimi osobnymi billa igelitkami, nie je tu nikto na to zvedavy a pokial je, nech sa k skolke prida. Pointa veci sluzi k firmam, veci ohladom programovania tu nefunguju uz riadne dlho a pricinou nebude len server. Staci si pozriet kedy naposledy bola big zmena okrem oneblocku.
Otázku si treba dávať nie že kedy tu bola veľká zmena, lebo Saff pracuje ako len má čas. Ale kedy tu bolo niečo nové od developera, ktorý tu je a prípadne ktorý tu bol. Ja osobne som pár veci videl, no skončili zrejme v koši alebo na inom serveri, ako taky jailbreak alebo getdown. Príde mi, že ako som bol Helper, som toho urobil podstatne viacej aj v tejto sfére, ako robia oni. Nuž, nič sa nedá robiť, len na to poukazovať.
Samozrejme, nepíšem to v zlom, možno len trošku si treba uvedomiť, že ak mám už nejakú hodnosť, treba ju aj "napĺnať". Viem, že poniektorí členovia v tomto AT tu sú len pre "flex", lebo robia veľké gulové a vedenia adminteamu sa na to guľové pozerá a asi si len hovorí, veď to je kamarát, toho nevyhodíme
IGN: saffers
Zdravím,
dle informací, co mám tento problém bude vyřešený s event systémem pro 1.16.1. Nějakou dobu tedy nebude na serveru dostupný.
Každý větší update nezabere méně než 100 hodin času. Je tedy docela mylné očekávat, že bychom jich stihli například více v měsíci i v případě, že bych nedělal nic jiného, proto na Oneblocku budou nějaké výraznější novinky až za delší dobu.
IGN: Cyborggg_
Amelii_ said::DDDD nice vymluva, ''prazdniny''
Někdo holt o prázdninách nesedí jen u PC.