Unban - Honza79 • Minicraft.cz

Honza79
Sponzor++

35 postů
1 reputace

IGN: Honza79
Od Honza79 » přes 4 let
  1. Tvůj nick na serveru. - Honza79
  2. Důvod banu. - Opakované Podvody
  3. Čas a datum banu. - včera 19:17
  4. Nick admina který ti udělil ban. - ZahradniTrpaslik
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). Dočasný
  6. Uveď proč chceš unban. - Ban byl neprávem,dali jsme hráčum to co chtěli.
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný? - Hráč si zaplatil za zpusob jak vydělat dost penez.Dalo se tak dost dobře vydělat,ale neřekl jsem za jak dlouho a co k tomu potřebuješ.Zaplatil si to a ukázal jsem mu ten zpusob.Vypadal spokojene.Najednou mi napsal sakimuewee že mu píše týpek že jsme ho okradli.Celou věc jsem řešil s milenajeteta a ten mi řekl že hráč dostal to co chtěl a že v tom žádný scam nevidí.A najednou druhý den dostanu ban.Takže jsem hned šel psát ZahradnimuSkritkovi tady na webu.Ten mi řekl že hráč říkal že jsme mu nic neukázali.Dal mi ban aniž by si to ověřil a prostě nic.Když jsem to s ním šel řešit tak v pohodě a on že ok.. podívam se do logu a kdyžtak ti dám unban.Takže čekám do ted na jeho odpověd..Tohle mi přijde celkem neprofesionální se na člověka vykašlat uprostřed rozhovoru.
  8. Důkazní materiál (Nepovinné). Bohužel nemám,ale určitě lze najít v logu celá konverzace.

ZoubkovySkritek
Sponzor++

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 4 let

Ahoj,

očividně si myslíš že logy jsou do pěti minut na stole a všechno je překontrolované během pár sekund. Druhého hráče jsem kontaktoval, hned jak jsem ti odepsal. To, že hráč neodpíše hned je zcela normální. Všechno trvá a to i v reálném životě, začni si zvykat. Už asi pár hodin máš ve zprávě výtažek z logu a další informace, je jen na tobě, jak často sleduješ web. 

Trpaslík 

discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek