IGN: panic_exe
Dobry den, uz ma nebavi ze pan moderator 100ry_ si mava kuzelnou palickou ako harry potter a uz cez par tyzdnov mam uplne zbytocny a bezdokazny ban. Predom som prosil o dokazy, no dostal som odfajcenie s tym, ze si to mam riesit so saffom. Napriek tomu cakam asi tyzden na odpoved a nejak ma to nebavi, preto si predom pytam dokazy a nie ziadne slepacie steboty o tom, ze citis bany a vies vycitit predatorov.
nick Imperturbable
PermaIPBan
Datum a cas neviem, da sa zistit nejakym magickym prikazom
Vsetko je hore, poprosim dalsi odfajc, ze ma vies vycitat na mile daleko namiesto dokazov a pokial chces argumentovat tym, ze dokazy nepotrebujes, tak si prestuduj pravidla.
Pekny den
IGN: ImB0T
neleeee said: Zdravím, jaký je důvod banu? U banů delších než 3 dny jsou potřeba důkazy, takže někdo musí mít důkaz. Nevidím důvod proč by jsi nemohla mít důkaz o tom co jsi provedla.
IGN: Por5as
IGN: ImB0T
neleeee said: Zdravím, prečetl jsem si to, IPban se dá obcházet pouze pomocí VPN, což se nedá moc zjistit. Důkaz : "vím na 100% že jsi to ty" nevím jestli je důvěryhodný. Jak může někdo jen tak zjistit, že to byl právě on?
Takto, v prípade, že niekto obchádza nonstop ipban, ako obchádzala hráčka domixx sa to dá zistiť jednoducho, stačí si všimnúť niektoré znaky, ktoré ona robila. Samozrejme, tam sme to mali overené aj inak. Napríklad, u nej bolo tradičné, že vždy písala /near, málo kto z hráčov to používal, no ona to používala skoro každú minutu, takže sme ju hľadali najčastejšie podľa toho. No neviem, aké faktory boli u tohoto hráča, bojím sa ale, že to bude len zaujatosť, čo na minicrafte nie je nejaká novinka - hlavne u vedenia serveru.
IGN: Por5as
IGN: panic_exe
100ry_ je uz na mna dlhsiu dobu zasadnuty a k tomu samozrejme dokazy mam. Navyse ma verejne osocoval z toho, ze mam vlastnu ,,skupinu" kde si rozdavame cheaty. Ako som spominal aj v maili, reportoval som za nick Imperturbable tusim 2x a bol tam helper ItzTuta_ , Davies20_ a myslim, ze pokial by bolo nieco podozrive, riesili by to oni :). Moderator sa vyjadril k tomu, ze to vycitil zo spravania a vdaka tomu vie na 100%, ze som to ja. Holt niekedy je demencia silnejsia ako ocel a pevne verim, ze v tomto poste tu napise aj lepsie mudro ako to, ze ma vie vycitit.
EDIT// Podotykam, ze na nemenovanom serveri mi hrac menom NervoxN1ght hovoril o tom, ze som sa stazoval v maili aj ked som to realne nikomu nehovoril. Staznost bola samozrejme smerovana na moderatora 100ry_ a ako vzdy zametena pod koberec. Taktiez tam aj pisal, ze mu to hovoril uz spominany moderator 100ry_.
IGN: TomasC
Zdar,
projet podezřelé nicky, které byly zabanovány chvilku potrvá. Hráč 100ty_ měl podezdření, že se jedná o tvé nicky a má právo použít ban v případě podezdření, to jak se člen AT interpretoval už sneslo kritiku i z našich stran. Případné další výroky bychom už dále netolerovali.
Přesto žádost je o unban a kvůli dlouhému procesu bez konečného výsledku jsme se shodli, že dostaneš unban.
S pozdravem,
TomasC