IGN: orolmanus
prečo som dostal ban keď som nič neurobil?? a ten admin saffers tan napisal že som chetoval ako wtf kde ma dvôkaz ved som len chodil po servery a ani nič som nehral a ptm som sa odpojil zo serveru a ked som sa chcel o niekolko minut pripojiť tak tam mi napisalo že mam ban za cheting pls urobte niečo s tími adminmi lebo davaju bany neoprávnene.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Sir_Stepan
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: panic_exe
MatinoTekkit said:Ahoj,
Ja som si natočíl kúsok, ako si bleskovo rýchlo prekonával mapu factory (Extreme Map) na Parkoure. Na dôkaze je aj chvíľku vidieť ako si lietal a ako si k cieľu priletel. Mapu si dokončil za 17 sekúnd čo není ani možné. Dôkaz ti nemôžem poskytnúť kvôli Admin Chatu.
Na screene je uplne jednoduche zamazat chat. Fly dokazes aj screenom, netreba k tomu pridavat ziadne video.
IGN: ImB0T
Orle, nemáš to ani podľa osnovy a čo čítam, tak zrejme ešte aj klameš. Zbytočne sa takto zhadzuješ pred všetkými na fóre, chod si radšej zabicyklovať vonku a určite ti bude lepšie. Hlavne nezabudni na pitný režim, vonku je hic.
IGN: saffers
Zdravím,
pokud máš zájem o podklad k banu, tak mi napiš, ale předem uporozňuji, že na výsledek, zda bude žádost zamítnutá to nebude mít vliv. Tedy bez projeveného zájmu jej přikládat nebudu - nebyla by to pro mě akce na pár minut.
IGN: orolmanus
saffers said:Zdravím,
pokud máš zájem o podklad k banu, tak mi napiš, ale předem uporozňuji, že na výsledek, zda bude žádost zamítnutá to nebude mít vliv. Tedy bez projeveného zájmu jej přikládat nebudu - nebyla by to pro mě akce na pár minut.
ano mam zaujem o podklad
IGN: saffers
Zdravím,
zde je část záznamu od MatinoTekkit:
Mapu factory nezvládne za pár sekund doskákat ani Chuck Norris.
[12:33:45]: PARKOUR • Player orolmanus joined to factory
[12:34:06]: PARKOUR • Player orolmanus now has 1 points
[12:34:06]: PARKOUR • Gave 200.00 Coins to orolmanus
[12:33:21]: PARKOUR • Player orolmanus joined to factory
[12:34:44]: PARKOUR • Player orolmanus now has 2 points
[12:34:44]: PARKOUR • Gave 200.00 Coins to orolmanus
[12:35:02]: PARKOUR • Player orolmanus joined to factory
[12:35:57]: PARKOUR • Player orolmanus now has 3 points
[12:35:57]: PARKOUR • Gave 200.00 Coins to orolmanus
...
[13:06:13]: PARKOUR • Player orolmanus joined to factory
[13:06:37]: PARKOUR • Player orolmanus now has 19 points
[13:06:37]: PARKOUR • Gave 200.00 Coins to orolmanus
Mnoho detekcí na létání v anticheatu také hráč nezíská jen náhodou.