Dlouhodobý ban • Minicraft.cz

TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 4 let
  1. goodplayer365
  2. Obcházení banu
  3. Zbývá měsíc a 15 dní
  4. Sir_Stephan
  5. Myslím že dočasný
  6. Ban jsem si plně nezasloužil ale toto je můj počítač a moje IP a já za ni odpovídám.Mrzí mě komplikace, které vznikly. Jsem ze svých chyb poučen a dávám si velký pozor. Ještě se chci omluvit za to, že jsem dnes na serveru byl. Mám notebook a moji rodiče jsou rozvedení a byl jsem u otce a myslel jsem si, že už ban nemám. Na serveru jsem byl pod stejným nickem a teď jsem dorazil domů k matce a ban tu je stále. Tak se chci omluvit, nevěděl jsem to. Chci poděkovat za spravedlivost na tomto serveru, jsem vděčný za tento A-Team a když už to tu píši, rád bych se připojil na discord server ale není prý platná pozvánka. Prosím o opravu. Ještě jednou se omlouvám za vzniklé chyby, nebudou se opakovat ale moc vás prosím. Zbavte mě prosím tohoto banu. Díky za vyřízení.
  7. Je oprávněný, můj kamarád manipuloval s mým počítačem, ale na velké vině jsem já, co na to nedohlížel
  8. Není.

Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Vyřešeno na TS, zamykám.

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l