Clan Wars • Minicraft.cz

KakudzaAvia
Sponzor

5 postů
13 reputace

IGN: KakudzaAvia
Od KakudzaAvia » přes 4 let

Ahoj,

rád bych zde poukázal na nápad, který by mohl být zrealizován. Jde o klanové války - nejen protože klany na serveru jinak nemají skoro žádné využití, ale podle mě by to dost oživilo server (co se týče komunity).

Jak si to představuji: Šlo by o v podstatě PvP Minihru kde by hráči sbírali score pro svůj team (věci by se kupovali za coins podobně jako na minihrách SkyPvP. Věci by ale zůstávali po smrti v inventáři - tím se z té minihry stane více kompetitivní minihra. Dále by si klan mohl vybrat vlastní vlajku která by byla v jejich residenci (nějaká základna). A příklad každou neděli by se mohly odehrávat větší turnaje mezi clany. 

Jde čistě jen o nápad tak jsem ho chtěl zveřejnit.

Kaku

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zdravím,

pre server som nachystal niečo podobné, ako tu píšeš ty. Bohužiaľ, nenahodilo sa to. Mega fajn nápad:)

-Legi

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let
Hoj, přijde mi to jako dobrý nápad pro klany, co mají PvP hráče, bylo dobré se zamyslet i nad něčím dalším pro noPvP klany. Další věc je v počtu hráčů, 1 klan by měl 10 hráčů, druhý 3, PvPečkem se dohodnou raz dva a máš po bitvě. ail.

email > ailexxxcz@seznam.cz

KakudzaAvia
Sponzor

5 postů
13 reputace

To je pravda, ale bylo by třeba dobrý mít minimum hráčů např. 5 a hold když někdo nebude mít dalších 5 členů, tak to bude zajímavější... třeba si do klanů kupovat hráče a tak.

KakudzaAvia
Sponzor

5 postů
13 reputace

To je pravda, ale bylo by třeba dobrý mít minimum hráčů např. 5 a hold když někdo nebude mít dalších 5 členů, tak to bude zajímavější... třeba si do klanů kupovat hráče a tak.

ImNotSqvage
Hráč

35 postů
6 reputace

IGN: ImNotSqvage
Od ImNotSqvage » přes 4 let
Čau Též mi to přijde jako super nápad, ale třeba bych udělal že každý clan by měl dva týmy po 5 aby se to střídalo. Aby nešlo 5 pvp hráčů proti 3 nopvp aby to bylo zajímavější. A hlavně aby si zahrálo více hráčů. 😉 Sqvage

desig
Sponzor

7 postů
14 reputace

IGN: desigledne
Od desig » přes 4 let

Super nápad! Ale jen by taky nebylo špatné udělat to i v jiných minihrách, jako je třeba parkour, aby to nebylo jen o pvp, protože věřím, že na mini se najdou opravdu dobří parkouristi, kteří pvp uplně nezvládají, tak si myslím, že by to taky nemuselo být špatný nápad

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Doplňuji, že různé takové věci by se mohli uskutečnit jak píše @desig všude po serveru ať už od týmových parkourech nebo PvP, či stavění nebo přežívání v Survivalu. Nějaký takový nápad jsem měl již před dlouhou dobou a to zde uděla minihru Frakce, kde by se vlastně toto dělalo. Nápad byl odmítnut, ale toto se mi zdá jako vhodný prvek na zakomponování do ostatních miniher a vylepšit možnosti komunity. Možná, pokud @saffers bude chtít, tak na novém webu hodit možnost si vlést do clanu i zde.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

A kto to bude kontrolovat? Je to kompetitivne (kedze sa jedna o clan wars) a ludia mozu byt angry, ked tam niekto bude reachovat, anticheat nedetekuje do 3.9 a existuje spartan infinity reach (urobit packet, packet odoslat a v polke zastavit) ktory anticheat nedetekuje a aky by to malo zmysel? Utuzenie komunity? V com? Vo vacsiom pocte cheaterov? Osobne by som s tym suhlasil, ale ked si vezmes, ze si jeden clovek nahrabe vsetkych dobrych ludi z kpvp aky to bude mat zmysel?:D Ziaden, vsetko povyhravaju a hraci, ktori to netryhardia od rana do vecera budu prehravat. Vlastne si popisal nieco ako KitMap/HCF, ktore funguje na mnoho vela serveroch, ale je to jedna z hlavnych minihier a zdroj, ktory ten server utuzuje. Tu osobne pochybujem s anticheatom, ze to utuzi ako skorej rozprudi.

catgirlsaresweet
Sponzor

17 postů
11 reputace

IGN: catgirlsaresweet
Od catgirlsaresweet » přes 4 let

Zdravím,

hloupost.

Přeji pěkný den.