IGN: _TheShizou_
no video mi funguje videl som ho. to tazenie som mal nastavene na medzerniku a medzernik neni ako tlačidlo myši takže ked ho raz stalcis ide stale. v 1.16 to je spravene že to klika aj ked pred sebou nemas moba block alebo cokolvek ine
kludne vyskusaj ale ja hacky nemam !
nemam sa k čomu priznat :D a kludne vam to ukažem znova ako to funguje (: nemam stym problem.. napiste cas a pridem na discord vsetko vam poviem
@justmarkcz lenze je tam casove rozmedzie skus si zapnut 1.16 daj si nicenie blokov na medzernik a uvidis ako to bude klikat
IGN: JustMarkCZ
@patrik54319 Já hraji minecraft 7 let takže se mi nesnaž tady říkat jak co funguje děkuji. Další věc autoclicker není hack, jenom vykonává práci za tebe, což je na serveru zakázané. Jak jsem již psal v předchozím postu z videa jde jasně vidět že se jedná o autoclickera.
JustMark
Krásný den ti přeje JustMarkCZ
@justmarkcz možeme ist na discord? ja ti to ukazem a ja sa ti snazim vysvetlit len nieco co nechapes.. bohuyial nechapes! pod na DS porozpravame sa
§
mohol by som tento unban riesit z nejakym adminom alebo majitelom? dakujem.
Dobry den, chcel by som sa ospravedlnit za porušenie pravidiel. Už sa to nikdy nebude opakovať budem hrať podľa pravidiel serveru minicraft. ešte raz sa ospravedlnujem celemu AT a hrlavne saffers. Ďakujem.
IGN: JustMarkCZ
@patrik54319 říká ti něco pravidlo 8.2.1 Na fóru je přísně zakázáno psát 2 příspěvky v jednom vlákně za sebou. K přidání informací slouží možnost Upravit.
Krásný den ti přeje JustMarkCZ