Nápady ohledně unbanu • Minicraft.cz

JustMarkCZ
Sponzor

13 postů
7 reputace

IGN: JustMarkCZ
Od JustMarkCZ » přes 4 let

Dobrý den, jak asi všichni ví fórko je celé "zaspamované" unbany, a proto by bylo dobré kdyby ty žádosti o unban viděli pouze členi AT. 

Další věc, která by mohla usnadnit práci AT a zabránit spamovat unbany. Unbany, které nejsou napsány podle předlohy by nešly odeslat/postnout, protože když už se já dívám na ty unbany, tak málo kdo to napíše podle předlohy a zbytečně vytvoří post, který je úplně k ničemu a nic tím nevyřeší. Příklady unbanu, které jsem naleznul zde na fórku - "Neopravění ban pripojil jsem se a měl jsem ban." další - "chtěl jsem jit s kamošem na soukrome ts psal jsem ip a dostal jsem ban  za reklamu" Takových žádosti o unbany je tu velmi hodně a myslím že by bylo dobré tomu nějak zabránit.

Budu rád za vaše názory

@saffers

Krásný den ti přeje JustMarkCZ

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Ahoj, Toto je z časti vyriešené tým, keď sa žiadosť o unban uzavrie, tak ho to automaticky skryje z tých top postov vpravo. Milenoš

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Ahoj,

najlepšie bolo, keď žiadosti boli zvlášť vidieť len pre členov AT. Neviem, prečo najt zaviedol tento nový systém. Za mňa kravina, zbytočný spam fóra.

-Legi

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 4 let
Legenda02 said:

Ahoj,

najlepšie bolo, keď žiadosti boli zvlášť vidieť len pre členov AT. Neviem, prečo najt zaviedol tento nový systém. Za mňa kravina, zbytočný spam fóra.

-Legi 

+1

Šulínek.

JustMarkCZ
Sponzor

13 postů
7 reputace

@Legenda02 naprostý souhlas. Hráči nemájí nic společné s unbany, takže nevím proč by je měli vidět toto je práce AT. Ohledně toho že to po vyřešení zmizne, jo ale až to někdo zamkne což se taky stane málo kdy. Mně se upřímně líbil více ten "starý" systém unbanu ve stylu přihlášky bylo to přehledné a AT nemusel řešit nějakou předlohu.

JustMark

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let
Hoj, jedna výhoda je zase ta, že hráč k tomu může přidat důkazy atd. Jinak ta předloha to je blbost, 9. leté dítě ti to nenapíše podle předlohy.

email > ailexxxcz@seznam.cz

JustMarkCZ
Sponzor

13 postů
7 reputace

@MILENAJETETA jak je to vyřešené? Není to nijak vyřešené hráči stále vidí unbany a pořád to spamuje fórko. A to že to zmizí po zamčení je sice hezké, ale když hráč napíše žádost o unban, která není podle předlohy, tak vždy tam nějaký daný člen napíše "podle předlohy" a nezamkne to. A ten hráč to znovu nenapíše chápete to? Takové 10 leté dítě ti to nenapíše podle předlohy. Nechápu proč @saffers nebo @_N1GHTMAR3 si nedají s tím více práce a neudělají to, aby to viděli jen členi AT. Vím že nemají asi moc času, ale když nemáte na to ten čas, tak to radši nedělejte vůbec, stejně to ničemu nepomůže. 

Hráčům vadilo že ty unbany tam jdou vidět a spamuje to fórko. A co jste udělali vy? Unbany jsou jinou barvou a jdou vidět pořád, takže jste tím nic nevyřešili.  Za mně vše

JustMark

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Zdravím,

proč AT nezamyká unbany co nejsou podle předlohy? Je to celkem logické, pokud žádost uzamknout bude muset hráč vytvořit nové vlákno a tím ještě více zaspamuje fórko.

Taky celkem nechápu proč se unbany přesunuly, aby je mohli všichni vidět. Řekl bych pokud bude dávat nějaký člen AT ban, bude muset mít důkaz (pokud je ban delší než 3 dny). Nebo mu nějaký hráč pošle důkaz, aby zhodnotil jestli je to na ban nebo ne.

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"

JustMarkCZ
Sponzor

13 postů
7 reputace

@TobisMiner když se unban uzamkne tak zmizí chápeš? Nebudu to tady psát už po třetí, vše důležité jsem již napsal v předchozích postech. Prostě ten systém unbanu je na prd.

JustMark

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let

Ale proč by měli zamykat bany, které nejsou podle předlohy? Hráč unban upraví, až se vyřeší tak to zamknou a zmyzí. 

Lepší byl ten "starší" systém.

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"