IGN: JustMarkCZ
Dobrý den, jak asi všichni ví fórko je celé "zaspamované" unbany, a proto by bylo dobré kdyby ty žádosti o unban viděli pouze členi AT.
Další věc, která by mohla usnadnit práci AT a zabránit spamovat unbany. Unbany, které nejsou napsány podle předlohy by nešly odeslat/postnout, protože když už se já dívám na ty unbany, tak málo kdo to napíše podle předlohy a zbytečně vytvoří post, který je úplně k ničemu a nic tím nevyřeší. Příklady unbanu, které jsem naleznul zde na fórku - "Neopravění ban pripojil jsem se a měl jsem ban." další - "chtěl jsem jit s kamošem na soukrome ts psal jsem ip a dostal jsem ban za reklamu" Takových žádosti o unbany je tu velmi hodně a myslím že by bylo dobré tomu nějak zabránit.
Budu rád za vaše názory
Krásný den ti přeje JustMarkCZ
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Amelii_
Legenda02 said:Ahoj,
najlepšie bolo, keď žiadosti boli zvlášť vidieť len pre členov AT. Neviem, prečo najt zaviedol tento nový systém. Za mňa kravina, zbytočný spam fóra.
-Legi+1
Šulínek.
@Legenda02 naprostý souhlas. Hráči nemájí nic společné s unbany, takže nevím proč by je měli vidět toto je práce AT. Ohledně toho že to po vyřešení zmizne, jo ale až to někdo zamkne což se taky stane málo kdy. Mně se upřímně líbil více ten "starý" systém unbanu ve stylu přihlášky bylo to přehledné a AT nemusel řešit nějakou předlohu.
JustMark
@MILENAJETETA jak je to vyřešené? Není to nijak vyřešené hráči stále vidí unbany a pořád to spamuje fórko. A to že to zmizí po zamčení je sice hezké, ale když hráč napíše žádost o unban, která není podle předlohy, tak vždy tam nějaký daný člen napíše "podle předlohy" a nezamkne to. A ten hráč to znovu nenapíše chápete to? Takové 10 leté dítě ti to nenapíše podle předlohy. Nechápu proč @saffers nebo @_N1GHTMAR3 si nedají s tím více práce a neudělají to, aby to viděli jen členi AT. Vím že nemají asi moc času, ale když nemáte na to ten čas, tak to radši nedělejte vůbec, stejně to ničemu nepomůže.
Hráčům vadilo že ty unbany tam jdou vidět a spamuje to fórko. A co jste udělali vy? Unbany jsou jinou barvou a jdou vidět pořád, takže jste tím nic nevyřešili. Za mně vše
JustMark
IGN: TobisMiner
Zdravím,
proč AT nezamyká unbany co nejsou podle předlohy? Je to celkem logické, pokud žádost uzamknout bude muset hráč vytvořit nové vlákno a tím ještě více zaspamuje fórko.
Taky celkem nechápu proč se unbany přesunuly, aby je mohli všichni vidět. Řekl bych pokud bude dávat nějaký člen AT ban, bude muset mít důkaz (pokud je ban delší než 3 dny). Nebo mu nějaký hráč pošle důkaz, aby zhodnotil jestli je to na ban nebo ne.
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
@TobisMiner když se unban uzamkne tak zmizí chápeš? Nebudu to tady psát už po třetí, vše důležité jsem již napsal v předchozích postech. Prostě ten systém unbanu je na prd.
JustMark
IGN: TobisMiner
Ale proč by měli zamykat bany, které nejsou podle předlohy? Hráč unban upraví, až se vyřeší tak to zamknou a zmyzí.
Lepší byl ten "starší" systém.
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"